Ipari lézerek

Az egyszerűség öt lépése

Egyszerű és megfelelő megoldást keresünk? Egyszerű integrálhatóságot? Legyen egyszerű a programozása? Egyszerű, precíz és biztonságos üzemeltetés is szerepel a célok között? Vagy egyszerűen csak hatékonyabb berendezésre van szükség? Esetleg ez mind igaz legyen egy ipari lézerre, amely jelöl is?

hirdetés

Bármely igény, feladat is szerepel az elvárások között, a Trumpf TruMark jelölőlézerei mindenre készen állnak, amire akár már holnap igény merülhet fel. Ezáltal a felhasználó céljait gyorsabban és egyszerűbben érheti el. Igen, ez ennyire egyszerű.

Az előnyök a részletekben bújnak meg

Egyszerű tervezés Egy jelölési folyamat megtervezésekor rengeteg kérdés merül fel. A megfelelő megoldás megtalálásában és definiálásában nemcsak a széles Trumpf termékportfólió nyújt segítséget, hanem minden eszköz és szakértelem is a rendelkezésre áll. Akár központi applikációs laborra van szükség, ahol minden elképzelhető lézeres jelölési alkalmazásra van lehetőség, akár a professzionális mérnökcsapat támogatására, amelynek tagjai széles gyakorlati és alkalmazásspecifikus tapasztalatokkal rendelkeznek, és nem jelentenek gondot számukra a legszokatlanabb vagy legegyedibb igények sem. A koncepció megtervezésétől a megvalósításig végigkövetik és támogatják a projekteket, amíg a kitűzött célt sikeresen el nem érik.

Éghetetlen műanyag jelölése
Éghetetlen műanyag jelölése

Egyszerű integráció Ha egy felhasználó a kiforrott Trumpf lézeres technológiával dolgozik, nem kell semmilyen kompromisszumot kötnie, akár TruMark jelölőlézerekről legyen szó, akár más lézeres fúró-, vágó-, hegesztő- vagy akár forrasztólézeres berendezésekről. Amikor a feladat egy specifikált felhasználói felület létrehozása, vagy a lézer egyszerű integrálása a termelési folyamatba, vagy akár adatbázisok összehangolása, kezelése, a Lasersystems Kft. szakemberei rugalmasan és megoldásorientáltan kezelik az összes kihívást. Mindig egy cél van előttük: minimális beavatkozás az integrációs folyamat közben, és a felhasználó szinte ne is tudjon arról, hogy egy lézer is működik a soron, csak a gyártósor végén nyugtázza az elért eredményt.

Egyszerű programozás A rendkívül felhasználóbarát TruTops Mark szoftvernek köszönhetően hosszabb és bonyolultabb oktatás helyett egy rövid tréning is elegendő, hogy elsajátítsuk a lézer kezelésének és parametrizálásának egyszerű módját. Akár kisebb gravírozásról, akár változók kezeléséről, vagy egy komplett rajzolatról van szó, a Trumpf különböző szoftveres opciói könnyedén segítenek kezelni a feladatot. A drag and drop típusú megoldások és a különböző funkciók még egyszerűbbé teszik az egyéni igények és feladatok programozását, a paraméterek beállításait.

Fogaskerekek lézeres jelölése
Fogaskerekek lézeres jelölése

Egyszerű kezelés Valamennyi TruMark jelölőlézer kezelése és hatékony felhasználása egyszerűen, biztonságosan, precízen és könnyen megtanulható, mivel a teljes rendszer és a vezérlés is intuitív működési koncepción alapszik. Minden funkciót úgy terveztek meg, hogy megfeleljen a mindennapos igényeknek, mindamellett számos további ellenőrzési mechanizmus könnyíti az egyszerű és hatékony kezelhetőséget.

TruMark lézeres alkalmazás
TruMark lézeres alkalmazás

Előnyök kihasználása egyszerűen A Trumpf TruMark jelölőlézereivel kiemelkedő termelékenység és ezáltal profitabilitás érhető el, egyszerűbben, mint valaha. A rugalmas alkalmazásoknak és a megbízható szervizháttérnek köszönhetően minden, akár a jövőben felmerülő feladatra is megtalálható a megoldás. És végül, de nem utolsósorban, a minőség és a megbízhatóság párosa kifizetődő, biztos befektetést jelent.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[130381] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés