hirdetés

Stancolás

A világbajnok most még termelékenyebb

A Trumpf stancológép-portfólióját tovább erősíti az új, termelékeny high-end gép, a TruPunch 5000.

hirdetés

Nagy produktivitás és maximális rugalmasság – az új TruPunch 5000 típusú stancológéppel a Trumpf tovább bővítette termékportfólióját. A most bemutatott berendezés számos innovációt kínál a felhasználóknak: termelékenységben, folyamatbiztonságban és rugalmasságban éllovas, a gyártó stanctechnológiáinak komplett választékát nyújtja. Igény szerint szerelhető fel automatizálással, és nagy kihasználtságot tesz lehetővé.

Új fejlesztésű tengelyhajtások teszik a világ leggyorsabb stancológépét még gyorsabbá. Nagyobb tengelysebességek és rotációs gyorsaságok lehetségesek az új TruPunch 5000 gépen, így növelve a produktivitást. A nagy teljesítményű hidraulikahajtással akár 1600 löket/perc sebességű stancolás és 3000 löket/perces jelölés érhető el. Az úgynevezett okos funkciók (smart functions) biztosítják, hogy minden folyamat megbízhatóan és zökkenőmentesen lefusson. Így lehetséges a kimagasló teljesítmény, kihasználtság és termelékenyég.

A visszahúzható megfogókörmöknek köszönhetően a felhasználó a munkadarabjait a teljes lemezen kioszthatja. Többé nem szükséges a megfogókörmöknek holtteret tervezni, és így még anyagot is megtakaríthatunk. A lemez a legtöbb esetben átfogás nélkül megmunkálható, ami többek között megkönnyíti a programozást és növeli a munkadarab-pontosságot. A stancolás és a jelölés mellett számos alakítási funkcióval rendelkezik a TruPunch 5000. Az aktív matricával különösen nagy és magas alakítások lehetségesek. Az aktív matrica a kefés asztallal együtt biztosítja a legjobb minőséget.

Visszahúzható megfogókörmök: kiosztás a teljes lemezen (forrás: Trumpf)
Visszahúzható megfogókörmök: kiosztás a teljes lemezen (forrás: Trumpf)

Azért, hogy az új TruPunch 5000 teljes tudása kihasználható legyen, a Trumpf számos automatizálási lehetőséget kínál, amelyeket a vevők fokról fokra építhetnek ki. Újdonság a ToolMaster Linear: a szerszámtároló nagy kényelmet nyújt a kezelőnek, és akár 90 szerszámnak ad helyet. Nagyon könnyen hozzáférhető, és ergonomikusan előszerelhető, amíg a gép dolgozik. Ezenkívül a korábbi ToolMasterrel összehasonlítva sokkal gyorsabb is.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[167001] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés