Gyártástechnológia

A megmunkálás prémium kategóriája

A szerszámgép-kereskedelemmel és szakszervizzel foglalkozó PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. modern lemez-megmunkálási és alakítástechnológiai eljárásokkal segíti vevőit, hogy jobb eredményeket érjenek el. A 2019-es Mach-Tech/Ipar Napjai szakkiállításon is prémium gépekkel lesznek jelen. (X)

hirdetés

A PMT a világ vezető gyártóinak gépeit forgalmazza, és minden feladatot átvállal ügyfeleitől egészen addig, amíg a gépet elkezdik használni – szállítás, bemozgatás, üzembe helyezés, a kezelés betanítása. Vevőiket hibajavítással, pótalkatrésszel, szerszámokkal, a gépek termelékenységét növelő szoftverekkel szolgálják ki.

A Mach-Tech szakkiállításon is világ élvonalába tartozó gyártók gépeivel lesznek jelen.

Standjukon egy Mitsubishi Cross-flow lézervágó gépet mutatnak be, melyet működés közben tekinthetnek meg a látogatók és Hollandiából érkeznek Safandarley élhajlító gépek, melyek szintén megmutatják mire képesek.

Idén külön hangsúlyt kap a cég szoftver üzletága is, így a standra látogatók szakmai bemutató keretében megismerkedhetnek a SigmaTEK szoftverek előnyeivel.

A cég célja, hogy a kiállításra látogatóknak teljes körűen bemutassa legújabb beszállítóit, kibővült tevékenységük által új üzleti kapcsolatokat alakíthasson ki, meglévő partnerei pedig megismerhessék az új lehetőségeket, új technológiákat, amelyek segítségével fejleszthetők az együttműködések.    

PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft. várja a gép- és fémiparból a lemezmegmunkálással és fémszerkezet gyártással foglalkozó cégek képviselőit, illetve a gépszakma iránt érdeklődő jövő generációját.

Standhely a kiállításon: „A” pavilon 103E

Elérhetőség, kontakt:  http://www.pmtgep.hu/, 0630 320 4322

(X)

Somodi Viktor
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés