hirdetés
hirdetés

Építóipari gépek

Új európai forgalmazót jelölt ki a Terex Construction

Az egész közép-európai régióra érvényes terjeszkedési stratégia részeként a Terex Construction forgalmazói megállapodást kötött az ausztriai székhelyű Kuhn Grouppal.

hirdetés

A Terex nemzetközi forgalmazói hálózatához áprilisban csatlakozott osztrák cég a kotró-rakodó gépekhez kapcsolódó értékesítési, szerviz- és terméktámogatást nyújt a hozzá tartozó területeken. A szlovákiai, horvátországi, szlovéniai és magyarországi leányvállalatokkal is rendelkező Kuhn Group a Terex kotró- és rakodógép-portfóliójának számos modelljét kínálja, amelyek megbízható és kompakt építéstechnikai megoldásokat nyújtanak az ügyfelek számára.

Paul Macpherson, a Terex Construction Coventryben található gyáregységének értékesítési és marketingigazgatója szerint „a nehéz-, illetve a kompakt gépek forgalmazásában szerzett több mint 25 éves tapasztalat világszerte komoly elismerést és hírnevet szerzett a Kuhn Group számára. Meg vagyunk győződve arról, hogy a cég tapasztalata, kapcsolatai és irigylésre méltó leányvállalati hálózata egy jelentős nemzetközi növekedésletéteményesei lesznek.”

Megbízható és kompakt építéstechnikai megoldások (forrás: Terex)
Megbízható és kompakt építéstechnikai megoldások (forrás: Terex)

Stefan Kuhn, a Kuhn Group igazgatója ehhez ennyit tett hozzá, hogy „Közép-Európában az összes építőipari gép mintegy 40 százaléka kotró-rakodó gépnek számít, ezért alapvető fontosságú, hogy elismert és megbízható termékvonallal rendelkezzünk ebben a kategóriában. Ügyfeleink nagy teherbírású, tartós, strapabíró és megbízható gépeket keresnek – éppen olyanokat, mint amilyeneket a Terex gyárt. A kompakt portfólió tökéletesen illeszkedik a Kuhn Group kínálatához, és további növekedési pályát jelöl ki számunkra Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban, Szlovéniában és Magyarországon.”

A Terex vállalatról
Az emelő és anyagmozgató gépeket és megoldásokat gyártó Terex Corporation öt üzleti szegmensben működik: emelőkosarak, építéstechnika, daruk, anyagmozgatás és kikötők, valamint anyagfeldolgozás. A vállalat az ipari berendezések széles körét kínálja a legkülönbözőbb szektorokban tevékenykedő ügyfelek számára, beleérte az építőipart, az infrastruktúra-fejlesztést, a gyártást, a szállítmányozást, a logisztikát, a megmunkálást, az energetikát, a közműcégeket, valamint a bányászatot. A Terex által gyártott berendezések beszerzését a céghez tartozó Terex Financial Services pénzügyi termékei és szolgáltatásai segítik elő. A befektetők és az ügyfelek a céget illető aktuális információkról a vállalati honlapról, illetve Facebook oldalról tájékozódhatnak.
(forrás: Terex/Mepax/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[193507] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés