hirdetés
hirdetés

Méréstechnika

Robusztus kialakítás, vízálló szerkezet

Forró pontok az iparban

A technikusok és vállalkozók kemény munkakörülményei esetén is helytáll a FLIR Exx-sorozatának legújabb hőkamerája, amely élénk képeket és nagy mérési pontosságot kínál elektronikai, mechanikai és építőipari használat esetén.

hirdetés

A FLIR Systems bemutatja a FLIR E53-at – az Exx-sorozat professzionális hőkameracsaládjának legújabb tagját elektronikai, mechanikai és építőipari használathoz. Ez az Exx-sorozat belépő szintű modellje, de ugyanolyan képtisztaságot, mérési pontosságot és számos, a robusztus kialakításból eredő funkciót kínál, mint az Exx termékcsalád többi eszköze. Az E53 olyan professzionális hőkamerás képalkotási technikát nyújt, amely számos szakember és vállalkozó számára lehetővé teszi a forró pontok vagy az épület hiányosságainak azonosítását, mielőtt azok költséges javításokhoz vezetnének.

Tiszta hőkép

A FLIR E53 ragyogó 4"-os érintőképernyővel és 160 fokos látószöggel rendelkezik annak érdekében, hogy a felhasználók mindig tiszta hőképet lássanak bármilyen szögből. A többi Exx-sorozatú modellhez hasonlóan, az E53 is jelentős fejlesztéseket kínál. Például egy 5 megapixeles vizuális kamerát a kép jobb áttekinthetősége, perspektívája, olvashatósága érdekében. Az E53 240×180 pixel felbontású érzékelője több mint 43 ezer hőmérsékleti pontmérést, illetve magas hőmérsékleti tartományt biztosít 1200 °F-ig (650 °C).

FLIR E53 hőkamera
FLIR E53 hőkamera

A FLIR E53 robusztus és vízálló kialakításának köszönhetően ellenáll a technikusok és vállalkozók kemény munkakörülményeinek, akár mindennapos használat során is. Az agilis felhasználói felület intuitív kezelést és olyan hasznos funkciókat biztosít, mint a 1-Touch Level/Span, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a képernyő megérintésével javítsa a célpont kontrasztját. A továbbfejlesztett Wi-Fi-vel, a Meterlink-kapcsolattal és a testre szabható munkamappákkal az archiválás és a jelentéskészítés még soha nem volt ilyen egyszerű.

Bárhol bevethető

„Az új termék segítségével az Exx-sorozat professzionális kézi kameráit elérhetőbbé tesszük azon ipari szakemberek számára, akik ugyan hozzáférnének a csúcstechnológiához, azonban eddig úgy gondolták, hogy mindez elérhetetlen” – mondta Rickard Lindvall, a FLIR Systems vezérigazgatója. „Olyan érzékelési megoldásokat kínálunk, amelyekre szükség van a problémák gyors és pontos diagnosztizálásához, illetve a javítások garantálásához” – tette hozzá.

Az 1978-ban alapított, oregoni (USA) székhellyel rendelkező FLIR Systems érzékelőrendszerek világszerte vezető gyártója. Termékeik javítják az észlelést és növelik a tudatosságot, elősegítve az életek megmentését, a termelékenység javítását és a környezet védelmét. Közel 3500 alkalmazottja, 1,8 milliárd dolláros bevétele van, illetve az amerikai hadsereg egyik beszállítójaként a vállalat innovatív és intelligens megoldásokat kínál a biztonság és megfigyelés, a környezet és állapotfelügyelet, a szabadidős rekreáció, a gépi látás, a navigáció, valamint a különböző veszélyek fejlett észlelése területén.

(forrás: Flir)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés