hirdetés
hirdetés

Ipari mikro-miniatűr csatlakozók

A Norcomp Micro-D csatlakozósorozata a katonai specifikációjú csatlakozók alternatívájaként szolgál az ipari alkalmazásokban.

hirdetés

A 380/381/382/960 sorozatú Micro-D csatlakozókat és kábelszerelvényeket olyan ágazatok számára tervezték, mint a robotika, a távközlés és a mérőberendezések gyártása, valamint minden egyéb olyan alkalmazás, ahol helytakarékos, mégis robusztus, árnyékolt I/O-csatlakozórendszerre van szükség.

A Norcomp Micro-D sorozata három ipari szabványú méretben érhető el – 9, 15 és 25 utas –, valamint függőleges és derékszögű felületszerelt és kábelre szerelt változatban. Mivel az érintkezők közötti távolság mindössze 1,27 mm, a csatlakozók kevesebb mint harmadannyi helyet foglalnak, mint a standard D-sub csatlakozók, mégis erőteljes fém és fém közötti mechanikus érintkezést és árnyékolási hatékonyságot biztosítanak.

Költséghatékony és kiváló jellemzőkkel bíró csatlakozók (forrás: RS)
Költséghatékony és kiváló jellemzőkkel bíró csatlakozók (forrás: RS)

Csatlakoztatható a legtöbb kereskedelmi versenytárs termékeihez, emellett pedig olyan jellemzőkkel bír, mint az 1 A-es érintkezőteljesítmény, valamint a –55 és +85 °C közötti üzemi hőmérséklet.

Az RS Components (RS) mikro-miniatűr ipari csatlakozói kínálatában elérhető költséghatékony és kiváló jellemzőkkel bíró csatlakozók kitűnő alternatívát jelentenek a katonai és repülőgépipari besorolású micro-D csatlakozók helyett. 

(forrás: RS Components/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés