hirdetés
hirdetés

Vezetékezés

Derékszögű csatlakozók

Új derékszögű csatlakozókat mutatott be a Lemo connectors Anglissimo néven. A szabadalmaztatott csatlakozó használatával a gyártók és a rendszerintegrátorok akár nyolc lehetséges pozícióban állíthatják be a csatlakozást az összeszerelés során.

hirdetés

Az új csatlakozó ideális megoldás számos olyan alkalmazásban, ahol több kábel precíz elhelyezésére van szükség a kábeldzsungel létrejöttének megelőzése érdekében. Az új csatlakozó modell Anglissimo fantázianeve az olasz nyelv abszolút felsőfokot képző „issime” végződését tartalmazza, aminek egy változata többek között a „bellissimo” szóból lehet ismerős számunkra. A termék három méretben, 0B, 1B és 2B sorozatokban kapható. 2 és 32 közötti elektromos érintkezővel rendelkezik.

A kiváló minőségű Lemo reteszelhető csatlakozók számos kihívásokkal teli alkalmazási környezetben megtalálhatók a gyógyászati berendezésektől kezdve az ipari ellenőrzésen, mérésen és tesztelésen át az audio-video rendszerekig és a távközlésig. A precíziós csatlakozókat immár hét évtizede fejlesztő Lemo napjainkra több mint 75 000 termékvariációval rendelkezik, amely szám az ügyfélre szabott megoldások révén egyre csak növekszik.

Szabadalmaztatott derékszögű csatlakozók (forrás: Lemo)
Szabadalmaztatott derékszögű csatlakozók (forrás: Lemo)

(forrás: Mepax/Lemo/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés