hirdetés
hirdetés

Öröm az alkatrészek tisztítása

A Bio-Circle segíti a kenőanyagok eltávolítását

Az autócsodákat kedvelő fiatalok közül sokan szeretnének autószerelők lenni. Pályájukon akkor éri őket az első csalódás, amikor a műhelyfőnök kiadja a feladatot: tessék nekilátni a szennyezett alkatrészek megtisztításának. A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztító berendezés segítségével ez a munka azonban hatékonyabban, káros egészségi hatások nélkül és kellemes almaillatban végezhető el.

hirdetés

Az autóalkatrészek lényeges tulajdonsága, hogy olajosak. Az olajok és más kenőanyagok ugyanis igen fontos szerepet játszanak a motorok élettartamának meghosszabbításában. Amikor ezeket szétszedik, az egyes alkatrészeket alaposan meg kell tisztítani a káros szennyeződésektől. Ezt a nem túl vonzó feladatot sok szervizben szúrós szagú szerves oldószerek felhasználásával végzik el. A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztító berendezés segítségével ez a munka azonban hatékonyabban, káros egészségi hatások nélkül és kellemes almaillatban végezhető el.

Zsír vagy olaj eltávolításánál jó szolgálatot tesz a MEWA Bio-Circle ecsetes mosóasztal
Zsír vagy olaj eltávolításánál jó szolgálatot tesz a MEWA Bio-Circle ecsetes mosóasztal

Óvja a környezetét

A mosóasztal előnye kézenfekvő: a MEWA Bio-Circle tisztítófolyadékában mikroorganizmusok találhatók, amelyek biológiai módszerrel bontják le az olajokat és zsírokat. A folyadékot a készülék felmelegíti, használatakor kellemes almaillatot lehet érezni. Más hasonló készülékekben oldószereket alkalmaznak, amelyekből kellemetlen szagú, az egészséget veszélyeztető gőzök szabadulhatnak fel. Az ilyen tisztítókészülékeket csak védőkesztyűben és légszűrővel szabad használni. A MEWA Bio-Circle egyszerűbbé teszi a tisztítási folyamatot, ráadásul a környezetvédelmet és a dolgozók egészségét is szolgálja.
A MEWA a megosztásalapú gazdaság („sharing economy”) gondolatának élharcosa. Ennek az elvnek a lényege az erőforrásokkal történő takarékoskodás, a birtoklás helyett a használat előtérbe helyezése. A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztító berendezések esetében teljes mértékben érvényesül ez a logika. A készülékeket ugyanis nem értékesítik, hanem a MEWA teljes körű szolgáltatás keretében bérbe adja őket.

Alkatrésztisztítás a MEWA Bio-Circle berendezéssel
Alkatrésztisztítás a MEWA Bio-Circle berendezéssel

Teljes körű szolgáltatás

A mosóasztal kiszállításakor a MEWA szakemberei bemutatják a készülék működését, és megtanítják a kezelését. A szerződésben rögzített időközönként a MEWA elvégzi a berendezés műszaki karbantartását. Ennek során alaposan megtisztítják a mosóasztalt, feltöltik tisztítófolyadékkal, és szükség esetén ingyenesen kicserélik az elhasználódott kopóalkatrészeket.  A MEWA-ra jellemző teljes körű szolgáltatás tehermentesíti a szervizvezetőket, akik így legfontosabb feladataikra koncentrálhatnak, s az apró alkatrészek szennyeződései miatt egy percre sem kell félbeszakítani a munkát. A szakmát tanuló fiatalok számára is előnyös mindez: a tisztogatás helyett a tanulásra összpontosíthatnak.

(forrás: MEWA/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés