hirdetés
hirdetés

Welcome Tuxera!

A Tuxera, a világ egyik vezető IT-tárolástechnológiai és hálózatátviteli specialistája, valamint a beágyazott rendszerek legismertebb szakértője szakmai befektetőként vásárolta meg a HCC Embedded Kft-t, amely mostantól Tuxera Hungary Kft-ként működik tovább.

hirdetés

Mindkét cég a beágyazott rendszerek, adattárolási megoldások szakértője, tehát olyan célszámítógépeket, célrendszereket készít, amelyek egy-egy konkrét feladatot látnak el, és azt 100%-os biztonsággal, rendelkezésre állással teljesítik. A Tuxera rendszerei működnek egyebek között számos autó fedélzeti rendszereként, televíziókban, de a cég fejleszti például több Mars-misszió és más űrjárművek, vagy épp tengeralattjárók fedélzeti rendszereit és szuperszámítógépek nagy teljesítményű adatszállítását is.

A most csatlakozott HCC Embedded hasonló területeken dolgozik, és a kisebb rendszerek, például mikrokontrollerek területén nagyon erős, érdekes példa erre az egyik legismertebb sportmárka cipőibe épített vezérlőegység, de termékeik akár több milliárd pontján működhetnek a világnak.

Szakacsits Szabolcs, a finn cég technológiai igazgatója az egyesülés hozadékairól a következőket mondta el: a Tuxera mostantól bármilyen ügyféligényt képes egyablakos rendszerben kiszolgálni, a beágyazott rendszerek teljes palettáját kínálva. Emellett a tranzakció jelentősen hatékonyabbá tette azokat a nagy és hosszútávú befektetéseket, amit például egy autóba építhető rendszer licencei jelentenek. Mint mondta, a kritikus, például autókba épített és gyártósorvezérlési rendszereknek, de mondhatnánk a telekommunikációs szolgáltatásokban használt alkalmazásokat is, nagyon komoly feltételeknek kell megfelelniük, amelyek licencek, tanúsítványok formájában vannak jelen.

(forrás: HCC Embedded)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés