hirdetés
hirdetés

Pályázat

Megvan az Év Gyára verseny shortlistje

Kialakult az Év Gyára versenyre pályázók shortlistje, most a személyes értékelés zajlik. Ezt a zsűri véleményezése követi, a végső eredményhirdetés május 13-án lesz.

 

hirdetés

Továbbra is nagy a küzdelem az Év Gyára verseny díjaiért, a meghirdetett hét kategória mindegyikében három-három vállalat szerepel a listán, közülük kerültnek majd ki a kategóriagyőztesek, és születik majd meg 2015 gyártó vállalata is.

Most összesen 11 gyártóegységgel rendelkező vállalat küzd a hét kategóriában. Az összetett díjra azok a vállalatok a legesélyesebbek, amelyek több kategóriában is a shortlistre kerültek és legalább egy kategóriában az első helyen végeztek.

A shortlisten szereplő cégek alfabetikus sorrendben: 

Legjobb menedzsment folyamatok Legrand Zrt.  Prospera Europe Kft.  SMR Hungary Bt. 
Innováció Hibridlevél Kft. Magnetec-Ungarn Kft.  Magyarmet Finomöntöde Kft. 
Termelés Legrand Zrt.  Mapei Kft. Prospera Europe Kft. 
Gyártástámogató folyamatok IBM Data Storage Systems Kft.  Magnetec-Ungarn Kft.  Magyarmet Finomöntöde Kft. 
Vevői elégedettség A-Plast Kft.  Magnetec-Ungarn Kft.  SMR Hungary Bt. 
Dolgozói elégedettség Legrand Zrt.  Magnetec-Ungarn Kft.  Rondo Hullámkartongyártó Kft. 
Beszállítói kapcsolatok A-Plast Kft.  IBM Data Storage Systems Kft.  Polyax Alkatrészgyártó Kft.

A verseny jelenleg zajló szakaszában a pályázatot meghirdető Professional Publishing Hungary Kiadó szakmai partnere, a Process Solutions Group (PS) csapata személyes validálást végez a kiválasztott vállalatoknál, különös tekintettel a meghirdetett kategóriában zajló folyamatokra. Ezt követően az eredményeket a szakértő zsűri előtt prezentálja, amely véleményezésével kialakul a végső eredmény. A győzteseket egy gálaest keretében hirdeti ki kiadónk május 13-án, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban.

Január 15-e volt a meghosszabbított határideje az idén első alkalommal meghirdetett Év Gyára versenyre benyújtható pályázatoknak, amelyre bármely iparágból jelentkezhettek a magyarországi gyártó egységgel rendelkező vállalatok. A széleskörű érdeklődést bizonyítja, hogy informatikai eszközök gyártásával foglalkozó cégtől kezdve elektronikai és műanyagipari termékek előállításával foglalkozó vállalatokon át a különböző autóipari beszállítókig többféle iparágból érkeztek jelentkezők, összesen 50-nél is több pályázatot nyújtottak be a meghirdetett kategóriákra.

Kövesse figyelemmel az eseményeket a verseny hivatalos oldalán: www.evgyara.hu.

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés