hirdetés
hirdetés

Megújult a glasstec 2010

A glasstec 2010 szakvásár minden részletében átdolgozott kínálati struktúrával várja a kiállítókat és a látogatókat. Az üvegipar egyetlen nemzetközi szakvásárának új alcíme, a „Glass Production – Processing – Products“.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Idén szeptember 28. és október 1. között rendezik a glasstech 2010 szakvásárt, amely ezúttal a solarpeq 2010 szakvásárral egészül ki. Az új vásárkoncepció keretében a glasstec a szombati vásárnappal rövidebb időtartamú lesz.

Az üvegipar tükreként a glasstec 2010 egy olyan új ágazat felvételével tükrözi a szakmai fejlődést, amely az utóbbi időszakban rendkívül dinamikus fejlődéssel tűnik ki, a szolártechnikához kapcsolódó gyártással. A „solarpeq – International Trade Fair For Solar Production Equipment“ minden olyan vállalat előtt nyitva áll, amely gyártástechnológiát kínál vékonyrétegű vagy kristályos fotovillamos termékekhez. A solarpeq-et a glasstec 2010 szakvásárral párhuzamosan és azonos helyszínen rendezik, az Ost kapunál. A látogatók igényeinek megfelelően a rendezvények tartalmát precízen összehangolták.

„Megfigyelhettük, hogy a glasstec számos kiállítója az elmúlt két-három év során önálló üzletágat alapított a napenergia-hasznosításhoz kapcsolódó gyártástechnológia gyártására. A solarpeq keretében ezeknek a kiállítóinknak is egy önálló platformot kínálunk, és a szegmens valamennyi más vállalatának is egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy kiaknázzák a glasstec bejáratott nemzetközi struktúráiból eredő előnyöket” – fejtette ki Joachim Schäfer, a Messe Düsseldorf vásártársaság ügyvezetője.

A napenergia kérdésköre már korábban az „Üveg és energia” jelmondattal rendezett glasstec 2008 keretében is jelen volt több mint 150 kiállítóval. A glasstec 2010 esetében nem csupán a solarpeq bevezetése jelent újdonságot, hanem az egyes csarnokok szakmai csoportosítása is áttekinthetőbbé válik.

Az üvegező kisipart, valamint a glass art külön bemutatót a látogatók a soron következő glasstec alkalmával az „Iparos Központ”-ban találják, az északi (Nord) vásárkapu közvetlen közelében elhelyezkedő, 9-es csarnokban. A kiállítók termékeit és szolgáltatásait a „kisipar napja” teszi teljessé a kifejezetten, amelynek keretében kisipari igényeknek megfelelő rendezvényeket látogathatnak az érdeklődők.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés