hirdetés
hirdetés

Beruházás

Magyarország egyik legnagyobb szoftverháza épül

A Siemens-csoporthoz tartozó evosoft Hungary Kft. új szoftverfejlesztési központ várhatóan 2021 elején nyitja meg kapuit.

hirdetés

Az új, hatemeletes irodaház a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második ütemeként, a Magyar Tudósok körút 11. szám alatt épül, befejezése után közel 22.000 négyzetméteres területéből az evosoft Hungary Kft. szoftverfejlesztői mintegy 20.400 négyzetméteren fognak dolgozni a legújabb digitalizációs megoldások létrehozásán.

Az alapkőletételen Petényi István, az evosoft Hungary Kft. ügyvezetője kiemelte: „amikor úgy döntöttünk, hogy a budapesti telephelyeinken végzett szoftverfejlesztői tevékenységünket egy központba vonjuk össze, az volt a célunk, hogy hatékonyabbá tegyük a kollégáink munkáját. A nálunk dolgozó több mint 1600 munkatárs világszínvonalú szoftverfejlesztési, szakmai és minőségbiztosítási elvárásoknak felel meg. Új székházunkkal méltán kívánunk világszínvonalú és inspiráló munkahelyi környezetet is teremteni számukra.”

Az új épület látványterve
Az új épület látványterve

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karának szomszédságában épülő irodaházat várhatóan két év múlva vehetik birtokba az evosoft Hungary Kft. szakemberei.

A high-tech megjelenésű elegáns épület tervezését a WING építésztervező leányvállalata, az Aspectus Architect végezte Szerdahelyi László vezetésével.

(forrás: Siemens/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés