hirdetés
hirdetés

Innováció

Csak egy jó ötlet, és kész az üzlet

Az Ötlettől az üzletig címmel hirdetett innovációs ötletversenyre várják a Műegyetem hallgatóit.

hirdetés

A BME Hallgatói Innovációs Központ, a Műegyetemi Technológiai és Tudástranszfer Iroda és a Pro Progressio Alapítvány által meghirdetett innovációs projektversenyre olyan üzletileg hasznosítható elképzelésekkel lehet jelentkezni, amelyeket a pályázók a közeljövőben mindenképp szeretnének megvalósítani, és ehhez partnerekre, segítségre van szükségük. A versenyre egyénileg vagy csapatban lehet nevezni a termékötlettel vagy annak prototípusával, illetve a hasznosítás marketingkoncepciójával.

A második fordulóba továbbjutó projektek jelentős természetbeni, szükség esetén pénzügyi támogatást kaphatnak (pl. esetleges szabadalmaztatási költségekre, konzultációra piaci tapasztalattal bíró mentorokkal, a projekt tagjainak innovációs/üzleti továbbképzésére, a vállalkozások beindítására, illetve a kezdő vállalkozások fellendítésére).

A legjobbnak ítélt két projekt benyújtói a „BME 2014. évi kiemelkedő innovációs projektje” oklevelet és a Pro Progressio Alapítványtól további, pályázatonként 300.000 Ft tanulmányi vagy kutatói ösztöndíjat kapnak. Amennyiben a díjazott projektet oktató kezdeményezésére adták be, és az oktatói ajánlást is csatolták a pályázathoz, az oktató külön 100.000 Ft ösztöndíjat kap.

(forrás: BME)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés