hirdetés
hirdetés

Azoknak, akik agrár technológiában utaznak

Képzéseket biztosít, a promotálásban segít és partnerekkel köti össze a résztvevőket a kontinensen átívelő Startup Europe program, melyet öt szervezet valósít meg: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill. A program második körére már lehet jelentkezni, most az AgriTech innovációkra figyel a program. 

hirdetés

Az EU által finanszírozott X-Europe program célja, hogy vezető európai deeptech startupok fejlődését ösztönözze magas minőségű képzési programjával és egyéb szolgáltatásokkal. A vállalkozásoknak segítséget nyújt abban is, hogyan kerüljenek kapcsolatba befektetőkkel, vállalatokkal és kormányzati szereplőkkel. Az X-Europe-ot öt, az európai startup ökoszisztémában vezető szerepet betöltő szervezet indította el: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill.

A program első köre már gőzerővel halad, ebben a szakaszban a HealthTech és a BioTech területén indított vállalkozásokra összpontosít az X-Europe. A 27 beválasztott, úttörő startup mindegyike a kontinens egészségesebb jövőjéért küzd. Mindössze néhány hetes részvétel után máris elképesztő eredményekről tudnak beszámolni a vállalkozások. Összesen 2,2 millió euro befektetői támogatást gyűjtöttek, emellett pedig izgalmas megoldásokat fejlesztenek, tesztelnek és kezdik el a termékek villámgyors forgalmazását.

Az X-Europe második körére, melyre AgriTech startupokat várnak, a jelentkezési szakasz már elindult, 25 résztvevőt keresnek. 2020 októberétől 2021 márciusáig képzéseken vesznek részt, a promócióban és partnerekkel való összekötésben kapnak segítséget a kiválasztott startupok. Ezenkívül az X-Europe arra törekszik, hogy összekapcsolja az ökoszisztémákat Európa-szerte, és elérhetővé tegye a lehetőségek, vállalatok és a tőke szabad áramlását a kontinensen. Az X-Europe program minden szolgáltatása ingyenes, a Startup Europe-nak köszönhetően.

A 25 kiválasztott deeptech startup az alábbi szolgáltatásokat kapja:

  • Ingyenes részvétel és bemutatkozási lehetőség a Design Terminal online konferenciáján, 2020 novemberében
  • Összekötés befektetőkkel
  • Partnerség kiépítése vállalatokkal – a startupok megoldása lehet a válasz a vállalatok kihívásaira
  • Egyéni mentorálás
  • Álláslehetőségek és tehetségkutatás
  • Médiafigyelem
  • Csatlakozási lehetőség a Design Terminal akcelerátor programjához és hozzáférési lehetőség a TechChill és a TNW közösségi inkubátorjaihoz és irodáihoz

Jelentkezni az alábbi linken lehet, szeptember 4-én 17 óráig.

(forrás: Design Terminál/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés