hirdetés
hirdetés

A TRANSLOG Connect sikerének kulcsa

Minden döntéshozónak különbözik az elképzelése arról, hogy milyen tényezők szükségeltetnek a lehető legmagasabb színvonalú, minőségi szolgáltatások biztosításához. A vélemények és tapasztalatok megosztása során azonban sokat tanulhatunk egymástól - ez a TRANSLOG Connect Kongresszus létrejöttének fő motorja is.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A tavalyi rendezvény sikere egyértelműen mutatja, hogy a találkozó remek alkalom a szakmai ismeretek és tapasztalatok megvitatására és új üzleti kapcsolatok kialakítására. Ezért a szervező TEG ismét nagy figyelmet fordít a kongresszus fő értékeinek biztosítására: az első osztályú, színvonalas üzleti környezetre, a közvetlen, barátságos atmoszférára és a legaktuálisabb szakmai ismeretekre. A cél, hogy a résztvevők olyan új operatív megoldásokat, üzleti stratégiákat ismerjenek meg, amelyek a viharos gazdasági környezet ellenére is kiváló gazdasági eredményekhez segítik hozzá őket.

2012. november 28-29-én több mint 500 nemzetközi döntéshozó érkezik a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalba, hogy részt vegyen Közép-Kelet-Európa legrangosabb logisztikai találkozóján. A rendezvényen a régió legnagyobb autóipari, elektronikai, gyógyszeripari, élelmiszeripari és FMCG gyártó és kereskedő cégeinek vezető képviselői találkoznak. A kongresszus széles körű promócióját a nemzetközi szövetségi és médiatámogatás, magas szakmai színvonalát a szponzorok - a Holland Nagykövetség támogatásával résztvevő Port of Rotterdam és a Gebrüder Weiss - valamint az olyan vezető logisztikai szolgáltatók jelenléte biztosítja mint a pl. DSV, Dachser, Raben, Duvenbeck, edy, Fiege vagy a DB Schenker.

Néhány héttel a rendezvény előtt válik a résztvevők számára elérhetővé a TEG Meeting Scheduler weboldala, lehetőséget biztosítva az üzleti találkozók előzetes egyeztetésére. A könnyen kezelhető és interaktív felület minden felhasználó számára lehetővé teszi egy saját, egyedi program összeállítását, ezzel elősegítve, hogy mindenki a számára leghasznosabban tölthesse el idejét a kongresszuson.

A konferencia előadásain Európa elismert szaktekintélyei ejtenek szót az iparág aktuális trendjeiről, valamint adnak gyakorlati tanácsokat napjaink legégetőbb szakmai kérdéseiben. A konferenciaprogram aktualitását és magas színvonalát a Program Tanácsadó Testület biztosítja, melyhez legutóbb olyan szakemberek csatlakoztak, mint pl. Stefan Putzlocher, a Mercedes Benz Manufacturing logisztikai igazgatója, vagy Zoltán Gábor, a GE Healthcare operatív- és gyárigazgatója.

A magas színvonalú konferenciaprogram mellett a rendezvény keretein belül lehetőség nyílik vezető vállalatok gyárait és logisztikai központjait testközelből megismerni. Ez alkalommal a Food&Beverage szektorban érdekeltek a dunaharaszti Coca-Cola gyárat, az autóipar iránt érdeklődők a győri Audit látogathatják meg.

Bővebb információért keresse fel a rendezvény weboldalát, vagy érdeklődjön e-mailben a szervezőknél: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

(X)  

hirdetés

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[114787] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés