hirdetés
hirdetés

Gazdaság

A Dahua tőlünk szolgálja ki európai piacait

A Dahua Technology, a világ egyik vezető biztonságtechnikai eszközöket gyártó vállalata Magyarországot választotta európai piacainak kiszolgálásához, és megnyitotta új európai ellátási központját Zalaegerszegen.

hirdetés

Az új létesítmény célja egyrészt az európai országok teljeskörű kiszolgálása a Dahua partnere által működtetett disztribúciós központtal és logisztikai tevékenységgel, másrészt a cég fő tevékenységi körét alkotó CCTV (videomegfigyelő eszközök) összeszerelése és azok egyedi igényekhez igazítása.

A projekt szakaszos implementációval valósul meg: a raktározást és gyártást követően a tevékenység kiegészül egyéni igények kiszolgálására kialakított, illetve páneurópai logisztikai és beszerzési szolgáltatásokkal.

A cég a kezdeti 3000 négyzetméter alapterület jelentős növekedésére számít a következő két évben üzleti terjeszkedési várakozásaiknak megfelelően. Előrejelzéseik alapján napi 500 darab rögzítő és 700-900 darab kamera összeszerelése a rövid távú cél. A logisztikai tevékenységhez kapcsolódóan 2020-ig olyan ellátási láncot szeretne a Dahua létrehozni, amely havonta 150-250 ezer szállítmányt képes kezelni. Az új helyi operáció lehetővé teszi a vállalat számára az európai ügyfelek magasabb színvonalú kiszolgálását komplexebb szolgáltatási csomagon, professzionális folyamatokon és rövidebb kiszállítási időn keresztül.  

(forrás: Dahau/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés