hirdetés
hirdetés

Pénzjutalom

A Continental minden munkatársa pénzt kap

Világszerte pénzbeli elismerést ad a technológiai vállalat kollégái részére. A Continental az elmúlt év során tanúsított kiemelkedő elkötelezettségükért jutalmazza munkatársait, akik így fejenként 72 060 forint juttatásban részesülnek.  

hirdetés

A Continental technológiai vállalat világszerte rendkívüli bónusszal jutalmazza munkatársai – az elmúlt év során tanúsított – kivételes elkötelezettségét. A Continental azon kevés vállalatok egyike, amelyek ilyen bónuszt osztanak ki minden jogosult alkalmazottjuk számára világszerte. Az üzemi megállapodás szerint a 2019-es pénzügyi év üzleti eredménye alapján nem járt volna nyereségrészesedés. „A 2019-es eredményekkel nem vagyunk elégedettek, és mindenkire vonatkozik az a Continentalnál, hogy ha nincs nyereség, nincs nyereségrészesedés” – magyarázta dr. Ariane Reinhart, a Continental igazgatótanácsának emberi kapcsolatokért felelős tagja. 

Ariane Reinhart, a Continental igazgatótanácsának emberi kapcsolatokért felelős tagja
Ariane Reinhart, a Continental igazgatótanácsának emberi kapcsolatokért felelős tagja

Ugyanakkor azt is kihangsúlyozta, hogy: „Tavaly a Continental globális csapata kiemelkedő elkötelezettséggel és kölcsönös tisztelettel válaszolt a felmerülő kihívásokra, az „egymás támogatása” vállalati irányelvünk szellemében. Kollégáink kemény munkája jobb üzleti eredményeket érdemelt volna, mint amiket 2019-ben elértünk, így a munkavállalók képviselőivel abban állapodtunk meg, hogy egy rendkívüli pénzbeli elismeréssel honoráljuk az alkalmazottaink példamutató és rendkívül magas szintű elkötelezettségét világszerte.”

Ezzel kapcsolatban Dr. Reinhart rámutatott a különböző kihívásokra, amelyekkel a Continentalnak szembe kellett néznie az elmúlt év során: az autóipar átalakulására, valamint a gyorsan hanyatló gazdasági környezetre válaszként indította a vállalat az Átalakulás 2019-2029 programot."Ez a munkavállalóknak juttatott rendkívüli bónusz jó jel a nehéz időkben. Hiszen a tavalyi évben nyújtott kemény munkájuk után a munkatársainkat nem szabad jutalom nélkül hagynunk.” – mondta a Continental vállalati üzemi tanácsának elnöke, Hasan Allak.

(forrás: Continental/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés