hirdetés
hirdetés

Fluidtech

Pneumatikus teljesítményerősítő egyedi funkciókkal

Az Emerson Asco 330-as pneumatikus teljesítményerősítője felügyeleti rendszerekben, ki-/bekapcsolásos alkalmazásokban és részleges lökettesztekben használható.

hirdetés

Az Emerson által bemutatott Asco 330 pneumatikus teljesítményerősítő gyorsabb szelepnyitást és -zárást tesz lehetővé. A készülék egyaránt használható felügyeleti rendszerekben, ki/be típusú alkalmazásokban és részleges lökettesztek (PST) során. A rugalmas, robusztus és megbízható szelep ideális az olaj- és gázipar értékteremtési láncának minden szintjén. A rozsdamentesacél és alumíniumkivitelben elérhető teljesítményerősítő az Emerson egyéb hajtásvezérlő termékeit (kapcsolódobozok, mágnesszelepek, szűrő-nyomásszabályozók és pozicionálók) egészíti ki.

A kezdetben ½” és 1” méretekben elérhető 3/3-as teljesítményerősítőt a telepítés és a karbantartás leegyszerűsítésének figyelembe vételével tervezték meg. A mágnesszelepre szerelhető, Namur szabvány szerinti lökéscsökkentő párna kompakt kialakítást tesz lehetővé és növeli a válaszsebességet. Az egyedi csatlakozó opciónak köszönhetően a szelep a csőhálózat működésének megzavarása nélkül távolítható el a csőrendszerről, ami leegyszerűsíti a karbantartást és csökkenti az átlagos helyreállítási időt (MTTR). A moduláris bemeneti szűrőnek köszönhetően nincs szükség nagy térfogatáramú szűrő-szabályozó beépítésére. Általában elegendő a mágnesszelep kompakt szűrő-szabályozója.

Asco 330 pneumatikus teljesítményerősítő opcionális mágnesszelep-szerelvénnyel (forrás: Emerson)
Asco 330 pneumatikus teljesítményerősítő opcionális mágnesszelep-szerelvénnyel (forrás: Emerson)

Az anyagválaszték, a hitelesítés és a teljesítményerősítő felügyeleti rendszerekben történő, valamint ki-/bekapcsolásos alkalmazhatósága megkönnyíti a mérnöki munkát, a beszerzést és csökkenti a költségeket is. A SIL3 biztonsági fokozatú Asco teljesítményerősítő számos tanúsítvánnyal (beleértve az Atex és Cutr hitelesítést) rendelkezik. A kiterjesztett működésihőmérséklet-tartománynak (–60 °C és +60 °C között) köszönhetően a szelep a sarkvidéktől a trópusi sivatagokig mindenhol használható.

(forrás: Mepax/Asco Numatics/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés