hirdetés
hirdetés

Pneumatika

Miniatűr, moduláris kiegészítő a szelepszigetcsaládhoz

A Metal Work Pneumatic egy új, szabadalmazott megoldását mutatjuk be.

hirdetés

Az eddig is nagyon sikeres és számos felhasználói előnyt tartalmazó EB80 szelepszigetcsalád egy új tartozékkal bővült. A multifunkcionális modul egy fontos kiterjesztése az EB80-rendszernek, amely a hengerek teljesítményének szabályozását teszi lehetővé szelepkimenetenként.

A Metal Work a szokott egyedi módján nyúlt a fejlesztéshez, és szabadalommal védett megoldással állt elő. A multifunkcionális modul miniatürizált és teljes mértékben moduláris megoldás, amely a felhasználó egyedi igénye alapján lehetővé teszi közvetlenül minden egyes kimenetpárnál a nyomás- és térfogatáram-szabályozáson túl tetszőleges pneumatikus funkció kombinált alkalmazását.

Egyedi igények szerint szabályozható a nyomás és a térfogatáram (forrás: Entra-Sys)
Egyedi igények szerint szabályozható a nyomás és a térfogatáram (forrás: Entra-Sys)

A multifunkcionális elemek soros kialakítású tervezése maximális rugalmasságot nyújt, tetszőlegesen akár eltérő pneumatikus funkció csatlakoztatható a 2-es, illetve a 4-es kimenethez. A multifunkcionális elemek egymás után is sorolhatók, és a tömlőcsatlakozó betétek ugyanúgy cserélhetők, mint a szelepszigetben, a szelep felőli oldal pedig mindig f8-as. Így, ha a szelepsziget kimenete nem f8-as tömlőcsatlakozó, akkor a multifunkcionális elemet f8-asra választva, és felcserélve a szelepsziget és a funkció tömlőcsatlakozó betéteit, a kívánt méretű kimenetet kapjuk.

A nyomás- és mennyiségszabályozáson túl rendelkezésre áll 2/2-es és 3/2-es pneumatikus szelep, 2/2-es és 3/2-es kézi leválasztószelep, gyors leürítő szelep, visszacsapó szelep, pneumatikus indikátor.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés