hirdetés
hirdetés

Digitális know how

Webinar digitális gyártás témában

A graphIT szeptemberben két alkalommal szervez webinart digitális gyártás témában azzal a céllal, hogy olyan példákat és ötleteket mutasson be, amelyek erősítik a gyártók alkalmazkodó képességét a mai trendekhez. 

hirdetés

Az egyetlen dolog, ami állandó, az a változás. A fogyasztói igények folyamatosan változnak, a mérőszámok is változnak és a munkaerő is változik. Már régóta tudjuk, hogy az alkalmazkodó cégek lesznek a túlélő vállalatok. A digitalizáció révén nagy mértékben növelhető a flexibilitás mind a tervezés, mind a gyártás területén. A digitális ikerpár használatával könnyedén tesztelhetjük gyártósorunk kapacitását anélkül, hogy a valós gyártásba ténylegesen beavatkoznánk. A digitalizáció nyújtotta rugalmasság kiterjed a gyártás tervezésére és ütemezésére is. Különböző tervezési és ütemezési forgatókönyvek elkészítésével elemezhetjük rendszerünk teljesítményét.

Kérdések, amikre választ kaphatnak a hallgatók a webináron

  • Hogyan növelheti versenyképességét fejlett ütemezőeszközök segítségével?
  • Miként optimalizálhatja a termelési műveleteket?
  • Mik a tervezés és ütemezés közötti különbségek?
  • Miért fontos a digitális ikerpár, és hogyan lehet ezt a koncepciót alkalmazni a valós gyártásban?
  • Hogyan képezhető le egyszerűen szimulációval egy gyár/termelési folyamat modellje és miben lehet ez a modell segítségünkre?
  • Hogyan növelhető a rendszer hatékonysága szimuláció segítségével?

A webinarok 2019. szeptember 10-én és 12-én lesznek, mindkét nap 10:00-től 11:00 óráig. Az első előadást Plant Simulation webinar címen, a másodikat Preactor webinar néven lehet elérni a regisztrált érdeklődőknek.

(forrás: graphIT)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés