hirdetés
hirdetés

Messe Stuttgart

Vásárok, amelyek jövőre, vagy 2 év múlva rendeznek csak meg

Kaptunk néhány új információt, a legfontosabb szakvásárokra vonatkozólag a Messe Stuttgart hazai képviseletétől. Néhány vásárt csak 2022-ben rendeznek meg.

hirdetés

Baden-Württemberg tartományi kormányzósága a koronajárvány miatt még március 16-án egy rendeletet hozott, melynek értelmében a 100 fő feletti rendezvényeket 2020. június 15-ig betiltja. A járványnak, valamint ennek a rendeletnek esett áldozatául a Messe Stuttgart vásárváros több rendezvénye is.

AMB Stuttgart – 2022

A Messe Stuttgart által elvégzett kiállítói kérdőívre kapott válaszok egyértelműen megmutatták, hogy idén ne kerüljön megrendezésre az AMB nemzetközi fémfeldolgozó szakkiállítás, ugyanakkor igény van egy szeptemberi szakmai találkozóra, formációra. Ezért a Messe Stuttgart az eddigi majdnem egy hétig tartó kiállításától (szeptember 14-18.) eltérően idén és jövő év szeptemberében AMB fórumot rendez. Az ágazatot érintő előadások helyszíne az ICS Internationales Congresscenter Stuttgart lesz, melyet Table-Top-kiállítás és matchmaking fog kísérni.

A következő AMB már az eredeti turnus szerint, tehát két év múlva, 2022. szeptember 13-17. között kerül megrendezésre, biztonságos felkészülési időt nyújtva valamennyi szereplő részére. A Messe Stuttgart ezt a fontos döntést a kiállítókkal és a szakmai szövetségekkel közösen (VDMA Präzisionswerkzeuge, VDMA Software und Digitalisierung, valamint a VDW Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken) hozta meg.

CastForge Stuttgart - 2021

Baden-Württemberg tartományi kormányzósága a koronajárvány miatt még március 16-án egy rendeletet hozott, melynek értelmében a 100 fő feletti rendezvényeket 2020. június 15-ig betiltja. A járványnak, valamint ennek a rendeletnek esett áldozatául a 2020. június 16-18-ra tervezett CastForge nemzetközi öntészeti szakvásár is.

A Messe Stuttgart – egyeztetve valamennyi partnerével, szakmai szövetséggel, valamint a már bejelentkezett kiállítói körében elvégzett reprezentatív felmérés kiértékelését követően úgy döntött, hogy a CastForge-t nem idén, hanem 2021. június 8-10. között fogja megrendezni, a Moulding Expo nemzetközi szerszám,-modell-és formakiállítással egyidőben. A kényszerű időpont-áthelyezésből a vásárokat felkereső szakmai látogató duplán profitálhat, hisz egyszerre két kiállítás kínálatát tekintheti meg, bővítve ezáltál kapcsolati tőkéjét, piacismeretét.

LASYS Stuttgart - 2022

A lézeres anyagmegmunkálás eredetileg 2020. június 16-18. idejére tervezett nemzetközi szakkiállítását a COVID19 koronavírus járványra való tekintettel a Messe Stuttgart 2022-ben rendezi majd meg. A vásártársaság a LASYS szervezőbizottságával közösen, valamint partnereivel történt egyeztetés után úgy döntött, hogy a kiállítást 2022. június 21-23-re halasztja. A szervezők azonban addig sem hagyják magukra a már bejelentkezett, vagy jövendő kiállítóikat, érdeklődőiket: 2021-ben LASYS-meets néven betársulnak két saját rendezvényükbe, ezzel is lehetőséget biztosítva az ágazati trendek folyamatos megfigyelésére:

  • T4M (2021. május 4-6.) lézeres anyagmegmunkálás az orvosi technológiában
  • Moulding Expo (MEX) (2021. június 8-11.) lézerrendszer megoldások és alkalmazások a szerszám,- és formagyártásban
(forrás: Messe Stuttgart/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés