hirdetés
hirdetés

PHARM Connect Kongresszus 2019

Üzleti, tudományos és technológiai trendek a gyógyszeriparban

A március 12–13-án megrendezésre kerülő PHARM Connect Kongresszus immár kilencedik alkalommal hozza egy tető alá a régió meghatározó gyógyszeripari és biotechnológiai szereplőit, hogy felvonultassa a legfrissebb, már működő megoldásokat, és körvonalazza a Közép- és Kelet-Európát érintő legfontosabb irányokat, kihívásokat és tendenciákat.

hirdetés

A kétnapos kongresszus előadásaival és esettanulmányaival naprakész információkkal látja el az ide érkező szakembereket, hiszen a prezentációk rendszerint kitérnek az iparági kutatások tudományos-üzleti eredményeinek vizsgálatára a tervezéstől a termelésig és értékesítésig.

Mik a hamisítás elleni küzdelem jelenlegi eredményei és a nagykereskedelmi minőségbiztosítás feladatai a szerializált termékeket illetően? Milyen további feladatok elé állítja az új EU-s szabályozás az iparág szereplőit, a gyógyszergyártókat, a nagykereskedőket és a gyógyszertárakat? Hogyan biztosíthatjuk az adatintegritást a laboratóriumi munkában és azon túl? Milyen veszélyeket és jövőbeli lehetőségeket kínálnak az új technológiák, a személyre szabott orvoslás, a genomikai és a digitális gyógyászat? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphatunk a rendezvény programkínálatát böngészve olyan cégek szakértőinek tolmácsolásában, mint a Richter Gedeon, a Novartis, a Sanofi, a Teva, a Belupo, a RotaChrom vagy a Pall Biotech.

Naprakész információkkal látják el a PHARM Connectre érkező szakembereket (forrás: PHARM Connect)
Naprakész információkkal látják el a PHARM Connectre érkező szakembereket (forrás: PHARM Connect)

A nyitott dialógusokon és a nemzetközi tapasztalatok megosztásán túl számtalan üzleti kapcsolat megalapozására is sor kerülhet, hiszen számos vezető szolgáltatóval egyeztethetnek személyes találkozókat az gyógyszeripari vállalatok ide látogató képviselői. Ilyen többek között a svájci székhelyű Aptar Pharma és Datwyler Group, a brit Dycem, a német Fette Compacting, az Európában francia székhellyel rendelkező Kaiser Optical Systems, a hazai székhelyű Plastrade Packaging és partnereként a Röchling Pharma, valamint a Silgan Dispensing Systems, az olasz Siempharma, a holland Shield Scientific, a svájci és romániai székhellyel is rendelkező Hamilton, a német Phoenix Group, a francia Groupe JBT, a magyar RotaChrom, Com-Forth Ipari Informatika és Patent, valamint a gyógyszeripar számára is széles körű szállítmányozási, raktározási és logisztikai megoldásokat kínáló ausztriai Cargo-Partner. A regisztráció még nem zárult le, a szakmai repertoár folyamatosan bővül.

(forrás: Pharm Connect)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés