hirdetés
hirdetés

Fémmegmunkálási világvásár

Újra itt az EMO!

A fémmegmunkálás legnagyobb világvására szeptember közepén nyitja meg kapuit Németországban, a világ harmadik legnagyobb szerszámgéppiacán. (x)

hirdetés

A gyártástechnológia minden jeles képviselője bemutatja termékeit és szolgáltatásait a 22. EMO szakkiállításon Hannoverben, 2019. szeptember 16–21. között. A júniusi adatok szerint több mint 2100 kiállító jelezte részvételét az EMO Hannover 2019-re 178 ezer négyzetméter kiállítási területet lefoglalva. Ezek a számok meghaladják a két évvel ezelőtti rendezvény hasonló időszakra jellemző adatait, és ezzel rekordok felállítását vetítik elő.

Az idei kiállítás központi témája, „Az intelligens technológiák mozgatják a jövő termelését”, az iparág egyik legnagyobb kihívásával foglalkozik. Az okosmódszerek jelentik a produktivitás legfontosabb kulcsát, és ugyanígy a jobb minőségét és a nagyobb rugalmasságát is, ezek pedig a gyártástechnológia további fejlesztéseinek legfontosabb célkitűzései.

Az IoT többféle vetületben jelenik majd meg a szakkiállításon. Hogy csak néhányat említsünk, az IoT a gyártásban témára kialakított kiállítóterület a vezérléstechnika, a szoftverek és az automatizálási technológia területéről érkező egyéni kiállítók számára fenntartott szekció lesz. Az Ipar 4.0 – intelligens megoldások az üzlet fellendítésére címmel tartott különbemutatón innovatív cégek és elismert kutatóintézetek mutatják be intelligens megoldásaikat, amelyek legfőbb célja, hogy növeljék az ügyfelek üzleti sikereit a negyedik ipari forradalom korszakában. A VDW a VDMA (Német Gép- és Berendezésgyártók Szövetsége) szoftveregyesületével fogott össze, és együtt szervezik az ipar 4.0 koncepcióval és a gépi tanulással kapcsolatos legújabb trendeket bemutató fórumot.

Az EMO Hannover a világ minden pontjáról vonzza a szakmai érdeklődőket. Két évvel ezelőtt nagyjából 130 000 látogató volt kíváncsi a technológiai trendekre, akiknek majdnem a fele Németországon kívülről érkezett Hannoverbe, és mintegy 160 ország képviseltette magát a kiállításon. (x)

(forrás: EMO Hannover/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés