hirdetés
hirdetés

Moulding Expo 2021

Új partnerséggel jó kezekben a szerszámgyártás szakvására

Mostantól az Aacheni Szerszámgyártási Akadémia a Moulding Expo szerszám-, modell- és formagyártási nemzetközi vásár szakmai partnere. Az együttműködéstől azt várják, hogy a rendezvény még jobban megfeleljen az ágazati elvárásoknak.

hirdetés

Negyedik „kiadásához” érkezik a 2015-ben életre hívott és kétéves ciklusra ütemezett Moulding Expo. A szerszám-, modell- és formagyártás nemzetközi szakvásárát legközelebb 2021. június 8. és 11. között rendezik meg a stuttgarti vásárközpontban. Az ágazat számos vetületét átfogó seregszemlét jövőre is sokféle keretprogram kíséri, amelyek témaválasztéka körüljárja a szerszám-, modell- és formagyártó iparban tetten érhető legújabb előrelépéseket.

Mostantól új szakmai partner segíti a vásárszervezőket abban, hogy a tematikus napok fókuszát, az előadásokat, a pódiumbeszélgetéseket és a tapasztalatcseréket maximálisan az ágazati szereplők igényeihez igazítsák. A WBA Aacheni Szerszámgyártási Akadémia vezető szerepet fog betölteni ezen kísérőrendezvények tartalmi kialakításában.

A Moulding Expo és a WBA közös célja a témanapok specifikus tartalmának kidolgozása
A Moulding Expo és a WBA közös célja a témanapok specifikus tartalmának kidolgozása

Arra pedig a WBA szerteágazó tapasztalata a biztosíték, hogy az új partnerségből a Moulding Expót felkereső szakemberek profitálni fognak. Több mint nyolcvan tagvállalata révén különösen jó rálátással bír a szerszám-, modell- és formagyártás jelenlegi kihívásaira, és a szerszámgyártás vezető partnere az ágazatot érintő kutatás, (szoftver)fejlesztés, tanácsadás, továbbképzés üzleti területeken. Platformként és kompetenciaközpontként összekötő kapocs szerepét tölti be a tudomány és az ipar között.

Nem utolsósorban az újonnan létesített partneri kapcsolat teszi lehetővé, hogy jövő júniusban a szakmai látogatók a Moulding Expo gazdag kínálatában olyan előre mutató témákkal is mélyebben megismerkedhetnek, mint a fenntarthatóság a szerszámgyártásban, a globális szerszámkészítési piacok, a digitális transzformáció az iparágban, a szakemberképzés, a szerszámtechnológia innovatív koncepciói, valamint az alternatív és innovatív gyártási eljárások.

Virágh Judit
a szerző cikkei

(forrás: Moulding Expo)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés