hirdetés
hirdetés

Esemény

Új időpontban a Mach-Tech és Ipar Napjai szakkiállítás

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat (köztük a rendezvénytartási tilalom) 2021. március 15-ig meghosszabbították, ezért a Hungexpo Zrt. vezetősége a jelenlegi helyzetet mérlegelve, a kiállítók és látogatók érdekeit is szem előtt tartva, a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítások elhalasztásáról döntött. 

hirdetés

Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége bízik abban, hogy az új időpontban már meg tudja rendezni hazánk legjelentősebb ipari üzleti eseményét és találkozóját, mely idén hibrid formában valósulna meg. A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett idén virtuálisan is csatlakozhatnak kiállítóink az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítást virtuális kiegészítéssel bővítjük, szélesítve a látogatói találkozások, az üzletkötések lehetőségét.

Az új időpont: 2021. június 15-18.

A Hungexpo Zrt. természetesen folyamatosan nyomon követi az érvényben lévő korlátozásokat, jogszabályokat, az aktuális változásokról folyamatos tájékoztatást küld a kiállítóknak, a partnereknek és a szakmai látogatóknak.

Bővebb információ az Ipar Napjai weboldalán található!

(forrás: Hungexpo/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés