hirdetés
hirdetés

Új főszerkesztő a Gyártástrend élén

A Gyártástrend technológiai magazin főszerkesztője Zákányi Virág szülési szabadságra ment, utódja Ember Zoltán korábbi rovatvezető.

hirdetés

Ember Zoltán május 1-től vette át a Gyártástrend főszerkesztői feladatait a Professional Publishing Hungarynél. Zákányi Virág öt évig volt a lap főszerkesztője, a print és az online tartalmak erősítése mellett nevéhez fűződik több sikeres különkiadvány létrehozása, mint például a Robotech és a Foodtech Line. A szakember az Év Gyára verseny és gála lebonyolítása mellett több konferencia tartalmi megvalósítását is menedzselte az évek során.

Ember Zoltán a Gyártástrend technológiai rovatvezetőjeként csatlakozott a kiadóhoz 2019 júniusában. Több éves gazdasági újságírói, szerkesztői, kiadványszerkesztői tapasztalattal rendelkezik print és online területen egyaránt. Legutóbb a 24.hu gazdaság rovatának újságírójaként dolgozott a Central Médiacsoportnál négy évig.

Ember Zoltán
Ember Zoltán

Az új főszerkesztő tervei között szerepel a digitális tartalmak erősítése, új termékek és szolgáltatások bevezetése. „Továbbra is cégekhez, gyártó- és termelővállalatokhoz kívánunk szólni egy ideiglenesen összezuhant hirdetési médiapiacon. A tartalomgyártásban – a válságra is reagálva – nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni a digitális, technológiai megközelítésre, illetve keressük az új formátumokat az értékesítésben is. A nyomtatott lap értékeit szem előtt tartva, a jövőben szorosabb együttműködésre törekszünk tudományos partnereinkkel, akadémiai és céges kutatóműhelyekkel” – mondta.

A szakember szerint a Gyártástrend szakmailag és pénzügyileg biztos alapokon áll, a kiadó egyik dinamikusan fejlődő termékéről van szó. A lap a nyomtatott különkiadványokkal, a digitális kiadással, a megújuló honlappal együtt hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. „A koronavírus egy felívelő szakaszban talált el minket, hasonlóan a magyar gazdaság ipari szereplőihez. Bízom benne, hogy koronavírus-járvány sokkhatása mielőbb elmúlik, mert ami az ipari technológiai szektornak nem jó, az nekünk sem jó. Egyúttal köszönöm Virág eddigi munkáját, aki felépítette a lap ma ismert formáját, személyében egy igazán kitűnő szakembert és felelősségteljes vezetőt ismerhettem meg!” – tette hozzá.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cik[255300] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés