hirdetés
hirdetés

TRANSLOG Connect Kongresszus 2018

Optimalizálás a logisztikában

Nyolcadik alkalommal rendeznek hálózatépítő szakmai platformot a logisztika döntéshozói számára.

hirdetés

A regionális üzleti kapcsolatok építését és megerősítését megcélzó éves fórum, a TRANSLOG Connect nyolcadik kiadása idén novemberben kerül megrendezésre Budapesten, hogy Közép- és Kelet-Európa logisztikai szakemberei megvitassák az iparág jövőjét alakító változásokat és a legfontosabb kihívásokat.

Az idei találkozó az ellátási láncok hatékonyságnövelését álltja programjának fő fókuszába, hiszen a globális piactér bővülése miatt azok egyre összetettebbé válnak. Blockchain, 4PL, mesterséges intelligencia az ellátási láncokban, automatizált raktárépületek, önvezető járművek – csak párat említve a konferenciaprogramban sorakozó izgalmas témák listájából.

A kétnapos rendezvényen olyan jeles döntéshozóktól és logisztikai szakértőtől hallhatunk előadásokat és esettanulmányokat, mint Christine Mezger-Behan, a Robert Bosch európai régiójának logisztikai alelnöke, aki a vállalat által kidolgozott integrált logisztikai megközelítést ismerteti, amellyel 2018-ban nyerték el az Európai Logisztikai Egyesület (ELA) Év Projektje díját. A kongresszus előadói között megtaláljuk még többek között Stefan Putzlochert, a Daimler AG globális raktározási és létesítménygazdálkodási igazgatóját, György Lászlót, Magyarország gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkárát, Lajkó Ferencet, a Waberer’s vezérigazgatóját és Sebastian Kummer professzort, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Logisztikai Intézetének vezetőjét.

Ha fejlesztené nemzetközi kapcsolatait, vagy egyszerűen csak feltérképezné a cége számára optimális lehetőségeket, a részvétellel kapcsolatban látogasson el a rendezvény oldalára! (x)

(forrás: TEG/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés