hirdetés
hirdetés

Események

Online-rendezvényt tartana? De nem tudja, hogyan?

Nem gond, megoldjuk Ön helyett!

hirdetés

Valósítsuk meg együtt online rendezvényét, amely egy videóinterjú, webinárium, de akár sajtótájékoztató is lehet. Kollégáink segítségével fontos szakmai célközönséget fog elérni online konferenciákon, továbbképzésen, vagy kiadványaink speciális tartalmú támogatott rovataiban.

Kiadónk, a németországi anyacéggel rendelkező PPH Media portfóliója most, a megváltozott helyzetre reagálva kibővült online-rendezvények szervezésével, promotálásval, megtartásával, lebonyolításával. Ha szeretne az online-térben találkozni partnereivel, ügyfeleivel, lehetséges üzlettársaival, mi segítünk abban, hogy biztonságos körülmények közt bonyolódjon le a találkozó, ráadásul a segítségünkkel kiválaszthatja az eseményhez szükséges, legjobban megfelelő platformot. Egyben azt is vállaljuk, hogy kiadónk széles elérhetőségű csatornáin keresztül a megfelelő célközönség felé meghirdetjük, célzottan promotáljuk az adott eseményt.

A rendezvény teljes grafikusi megjelenését is vállaljuk, hiszen design csapatunk a szükséges megjelenési formák mindegyikét jól ismeri, a megrendelő cégarculati kézikönyv szerint is elkészítheti az esemény egyedi megjelenési formáját. Ezek közül néhány példa: szponzorelőadás, termékbemutató, digitális logó elhelyezés, videós spot beillesztése.

Egyéni ajánlatkérésért keresse This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (a virtuális térnek köszönhetően) a nap 24 órájában bármikor.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cik[253758] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés