hirdetés
hirdetés

MSV 2017 Nemzetközi Gépipari Vásár

Nemzetközi kínálattal a cseh ipari topesemény

Október 9-én nyitja meg kapuit és öt napon keresztül fogadja a látogatókat a Brnói Vásárközpont legjelentősebb évenkénti rendezvénye, az MSV Nemzetközi Gépipari Vásár.

hirdetés

Közel harminc ország 1630 vállalata jelentkezett kiállítóként az idén 59. alkalommal megrendezésre kerülő MSV-re, amelyet október 9. és 13. között a páratlan évek szokásainak megfelelően egy időben és azonos helyen tartanak meg a Transzport és Logisztika Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Szakvásárral, valamint az Envitech Nemzetközi Környezetvédelmi Szakvásárral. A nagy hagyományokkal bíró gépipari seregszemle kínálata nyolc fő csoportból tevődik össze, ezek a

  • bányászati-, a kohászati-, öntödei-, üvegipari technika,
  • gépipari alapanyagok- és komponensek,
  • hajtás-, hidraulikai és pneumatikai, hűtő- és klímatechnika,
  • műanyagok, kompozitok, gumi- és vegyipar,
  • fémmegmunkálás, -alakítás és felületkezelés,
  • energiaipar, erősáramú elektrotechnika,
  • elektronika, automatizálás és méréstechnika,
  • ökológiai technológiák.

Mindezeket az adott témákhoz kapcsolódó kutatás, fejlesztés, technológiatranszfer és szolgáltatások egészítik ki.

A mérés-, szabályozás- és automatizálástechnika minden kínálati csoportban megjelenik, ezen belül is az ipar 4.0 stratégiájával összhangban idén a robottechnika, az ipari termelés digitalizálása, a hatékonyság és a fenntarthatóság, valamint a rendkívül rugalmas, termelékeny és az erőforrás-kímélő okosgyár kapja a főszerepet.

Az MSV gépipari vásárt azonban nemcsak azoknak érdemes felkeresniük, akik a vásári standokon szeretnének kapcsolatot építeni, üzletet kötni vagy az új kiállítók termékeiről informálódni, hanem azoknak a szakembereknek is ajánlható, akik a legfrissebb technológiai trendekbe kívánnak betekintést kapni a kiállítás idején tartott több tucatnyi konferencia, szeminárium, üzleti találkozó és más kísérőesemények lehetőségeinek kihasználásával. A különbemutatók közül kiemelkednek a 3D-s nyomtatás, a robottechnika, valamint az ipar és a felsőoktatás közötti együttműködés területével foglalkozók.

Az MSV-t idén több mint száz indiai cég fogja jelenlétével színesíteni, a világ legnagyobb és leggyorsabban fejlődő országából érkező vállalatok a szubkontinens vendégország státusához kötődően mutatkoznak be a Brnói Vásárvásárosban.

Magyarországot ebben az évben hat kiállító képviseli, ami az elmúlt évek hazai kiállítószámait tekintve bíztató bővülést jelent, és jelzi, hogy a magyar cégek is jó feltételeket találhatnak a nemzetközi bemutatkozásra Csehország második legnagyobb városának tradicionális ipari vásárán.

(forrás: BVV/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés