hirdetés
hirdetés

Események

Milyen irányt vesz az innováció területén a holnap digitális Európája?

Hogyan lehet az oktatást, a kutatás-fejlesztést és az innovatív megoldások piacra dobását ösztönözni? Milyen kézzel fogható eredmények vannak az innováció területén Európában? Tapasztalja meg a jövő újításait, és bővítse cége kapcsolatrendszerét az EU vezető nagyvállalataival, kkv-ival, egyetemeivel és kutatóközpontjaival! (x)

hirdetés

Szeptember 10-én, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) digitális ága, az EIT Digital brüsszeli éves nagyrendezvényén mindezen kérdésekre választ kaphatunk. Tapasztalja meg a jövő újításait és bővítse kapcsolatrendszerét az EU vezető nagyvállalataival, kkv-ival, egyetemeivel és kutatóközpontjaival!

A kiemelt előadók között szerepel Willem Jonker, az EIT Digital vezérigazgatója, Andreas Kunze, a Konux alapítója, és Eva Kaili parlamenti képviselőasszony. Rajtuk kívül ott lesznek még az EIT Digital oktatási programjában részt vevő doktori hallgatók és más vezető innovátorok szerte Európából.

Az EIT Digital öt fókuszterületen (digitális ipar, digitális technológia, digitális városok, digitális pénzügyek és digitális jóllét) segíti a partnereket termékek és cégek létrehozásában. A folyamatosan növekvő taglétszámú szervezet jelenleg kettőszázötvennél is több tagot számlál, és soraiban tudhatja Európa legjelentősebb telekommunikációs vállalatait. Olyan cégek, mint az OTP, a MOL, a Tungsram, illetve a régióból a horvát Infobip vagy a szlovén AV Living Lab is az EIT Digital hálózatán keresztül valósítják meg innovációs stratégiájukat. Ezért nem véletlen, hogy idén is ezer résztvevő várható az eseményen.

A partnerek a személyes kapcsolatok ápolásán túl ilyenkor mutatják be legfrissebb eredményeiket és tervezhetik meg a következő évek együttműködéseit. A legizgalmasabb új digitális megoldásokkal az „Innovators Village” kiállítás keretében ismerkedhetnek a résztvevők. (x)

 

(forrás: EIT Digital / GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés