hirdetés
hirdetés

Kiválasztott gyárak

Megvannak az Év Gyára 2019 verseny shortlistre került üzemei

A verseny szakmai partnere, a Process Solutions Group kiértékelte az idén beérkezett 57 kategóriapályázatot és kialakította a legjobb eredményt elért cégek listáját. A helyszíni értékelés februárban kezdődik, a tapasztaltak alapján a zsűri április közepén hozza meg a döntést, amelynek eredményhirdetése április 30-án, a díjátadó gálán lesz.

hirdetés

Megvan az idén ötödik alkalommal meghirdetett Év Gyára 2019 versenyünk shortlistje. A korábbi két évhez hasonlóan idén is a nagyvállalatok közül pályáztak a legtöbben a versenyre, így a kategóriánként a három legjobb kiválasztott céget tömörítő listán szerepel nagy autóipari beszállító, elektronikai gyártó, de gyógyszer- és vegyipari gyártó is.

Az ötödik alkalommal meghirdetett versenyre idén a tavalyi évhez hasonló számú kategóriapályázat érkezett. A versenyre idén is kilenc kategóriában jelentkezhettek bármilyen iparágból a hazai üzemmel rendelkező gyártó vállalatok.

A 2019-es kiírás shortlistjén szereplő cégek alfabetikus sorrendben: 

Adu Alba Kft.

BorsodChem Zrt.

Chinoin Zrt.

Continental Automotive Hungary  Kft.

Duna-Dráva Cement Kft.

EMIKA Elektromechanikai Zrt.

Glencore Agriculture Hungary Kft.

Hirschler-Glas Kft.

Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft

A versenyben külön osztunk összetett díjat a kis-, közép- és nagyvállalatoknak éves nettó árbevétel alapján. Az összetett elismerést azok a cégek nyerhetik el, amelyek több kategóriában is benyújtották pályázatukat a versenyre, és legalább egy kategóriában az első helyen végeztek.

A verseny jelenleg zajló szakaszában a pályázatot meghirdető PPH Media szakmai partnere, a Process Solutions Group (PS) csapata egy-egy zsűritag kíséretében személyes validálást végez a kiválasztott vállalatoknál, különös tekintettel a pályázott kategóriákban zajló folyamatokra. Ezt követően az eredményeket a szakértő zsűri előtt prezentálja, amely véleményezésével kialakul a végső eredmény. A győzteseket idén is egy gálaest keretében hirdeti ki kiadónk április 30-án. Idén először a gálaestet egy egész napos konferenciával egészítjük ki, amelyen nemzetközi előadók engednek betekintést a külföldi gyakorlatokba, és a korábbi évek győztesei mutatják be best practice-eiket.

Kövesse figyelemmel az eseményeket és a konferencia programját a verseny hivatalos oldalán: www.evgyara.hu.

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés