hirdetés
hirdetés

Szakvásár

Megvan a wire és Tube új időpontja

Új időpontot tűztek ki a düsseldorfi wire és Tube szakvásároknak: 2020. december 7-e és 11-e között rendezik meg a seregszemlét. 

hirdetés

Ahogy azt korábbi összefoglaló cikkünkben is írtuk, a wire és Tube világvásárokat is elhalasztották a koronavírus járvány miatt. A huzal-, kábel- és csőipar vezető nemzetközi szakvásárainak új időpontját máris kitűzték, 2020. december 7-e és 11-e között rendezik meg a düsseldorfi vásárközpontban.

A Messe Düsseldorf ezzel a döntéssel gyorsan reagált a szakmai seregszemlék nemrég kommunikált elhalasztására. A halasztásról minden érintett partnerrel egyeztetve döntöttek a koronavírus lehetséges terjedésével kapcsolatos, és egyre gyorsabb ütemben érkező fejlemények ellensúlyozására.

A vásárokon működés közben lehet megismeri a legmodernebb gépeket
A vásárokon működés közben lehet megismeri a legmodernebb gépeket

„Fontos volt számunkra, hogy minél hamarabb kitűzzük az új vásáridőpontot, hogy biztosítsuk a tervezhetőséget az egész iparágnak és a partnereiknek” – mondta Wolfram N. Diener, a Messe Düsseldorf GmbH ügyvezetője. 

A Messe Düsseldorf vásártársasággal fennálló szerződések az új vásáridőpontra is érvényben maradnak és a már megvásárolt látogatói belépők szintén érvényesek. A várakozások szerint 15 vásárcsarnokban mintegy 2 600 kiállító mutatja be a huzal- és csőgyártás, a megmunkálásuk és feldolgozásuk legújabb gépeit és berendezéseit, a végtermékeket és szolgáltatásokat.

További információk a www.wire.de és www.Tube.de oldalon találhatók.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés