hirdetés
hirdetés

HRKOMM AWARD: Reloaded

Hosszabb nevezési határidő a HRKOMM AWARDra

3 év, közel 200 nevezés, szakmailag felkészült zsűri, a HR szakma egyik legnagyobb elismerése. Röviden összegezve ez a HRKOMM AWARD, amelyre a PPH Media idén harmadik alkalommal várja a legígéretesebb pályázatokat, meghosszabbított nevezési határidővel: szeptember 6-ig.

hirdetés

Az első HRKOMM AWARD 2017-ben startolt, azóta pedig a PPH Media újragondolta a kategóriákat, a zsűrit felturbózta a szakmai nagyágyúival és felrázta egy kicsit a kategóriákat is.

A HRKOMM AWARD célja bemutatni a HR szakma stratégia jelentőségét, és megismertetni a szakmával a legérdekesebb, leghatékonyabb, legvagányabb megoldásokat, amikből mások is inspirálódhatnak, ezzel is évről évre emelve a HR-kommunikációs megoldások színvonalát.

Új kategóriák, különdíjak, pontszerzési lehetőség a Kreatív toplistán

A tavalyi és tavalyelőtti kategóriák mind megmaradtak, de újakkal egészültek ki, úgymint például „Z generációnak szóló kommunikáció”, vagy „környezettudatos munkahely”, illetve a kategóriabesorolás struktúrája is változott, azaz idén már nem csupán a tartalmat díjazzák, de akár a formát is: lehetőség van kommunikációs csatorna alapján is benevezni az alkotásokat.

Továbbá két különdíjat is kiosztanak: egyiket a legvállalkozószelleműbb HR-osztály kapja, másikat pedig a legkreatívabb HR-kommunikációs ügynökség. Mindkettőt a nevezések alapján választják ki. 

A kategóriák és a különdíj díjazottjai számára ez egyben pontszerzési lehetőség is a Kreatív PR Toplistáján. Pályázni Magyarországon futott HR megoldásokkal lehet. A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival.

Ha belekóstolnának, hogyan is zajlik a díjátadó, a tavalyi eseményről készített képgalériát ezen a linken lehet megtekinteni.

Ha szívesen megmérettetnék magunkat, ezen a linken lehet jelentkezni szeptember 6-ig.

(forrás: hrpwr/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cik[243004] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés