hirdetés
hirdetés

November 30.

Meghosszabbítottuk az Év Gyára verseny pályázati határidejét

November 30-ig pályázhatnak a hazai gyártó egységek az Év Gyára 2019 versenyre. Kilenc kategóriában jelentkezhetnek a vállalatok. Érdemes több kategóriában is indulni, mert a fődíjat csak az a cég nyerheti el, amelyik több kategóriában indul, és egyet meg is nyer. A pályázati adatlapok kitöltésére érdemes egy hetet szánni, úgyhogy kezdje el kitölteni a pályázati íveket!

hirdetés

Ötödik éve hirdetjük meg a magyarországi termelőegységgel rendelkező cégek számára az Év Gyára versenyt azzal a céllal, hogy 2019-ban is megtaláljuk Magyarország legkiválóbb gyártóvállalatait. 

A versenyen évről évre egyre nagyobb számban indulnak el a vállaltok, mert az elért eredmény nem csak a saját folyamataik értékelésében segíti őket, de többek között remek employer branding eszközként is használható számukra.  

A meghirdetett szempontok között szerepel a dolgozói elégedettségtől a termelésen át az energiahatékonyságig számos terület, a különböző kategóriák győztesei pedig egy évig viselhetik az adott kategória Év Gyára díját. 

Az összetett címet az a vállalat nyerheti el, amely több kategóriában elindult és legalább egyben az első helyen végzett. Az összetett Év Gyára címet külön nyerhetik el a 3 milliárd forintalatti, a 3 és 10 milliárd forint közötti és a 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező vállalatok.

November 30-a után a verseny auditor partnere, a Process Solutions Group elbírálja a benyújtott – elsősorban számokon alapuló – anyagokat, és felállítja a sorrendet. 2020 februárjától a kilenc kategóriában shortlistre került cégeknél megtörténik a helyszíni validálás, majd 2020 áprilisában a szakértőkből álló zsűri kellően széleskörű információk birtokában meghozza döntését. Mindezt egy díjátadó gála zárja 2020 áprilisának végén, ahol a kilenc kategória nyertesei, és a három, különböző árbevétellel rendelkező összetett nyertes átveheti az elismeréseket.

Bővebb információ: www.evgyara.hu

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[245961] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés