hirdetés
hirdetés

Esemény

Meghosszabbítottuk az Év Gyára verseny határidejét

November 30-ig nyújthatják be pályázati adatlapjukat a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok a versenyre. Ne hagyja az utolsó napra a nevezést!

hirdetés

A Gyártástrend technológiai magazin és kiadója, a PPH Media negyedik éve hirdeti meg a magyarországi termelőegységgel rendelkező cégek számára az Év Gyára versenyt azzal a céllal, hogy 2018-ban is megtalálja Magyarország legkiválóbb gyártóvállalatait. 

A versenyen évről évre egyre nagyobb számban indulnak el a vállaltok, mert az elért eredmény nem csak a saját folyamataik értékelésében segíti őket, de többek között remek employer branding eszközként is használható számukra.  

A meghirdetett szempontok között szerepel a dolgozói elégedettségtől a termelésen át az energiahatékonyságig számos terület, a különböző kategóriák győztesei pedig egy évig viselhetik az adott kategória Év Gyára díját. 

Az összetett címet az a vállalat nyerheti el, amely több kategóriában elindult és legalább egyben az első helyen végzett. Az összetett Év Gyára címet külön nyerhetik el a 3 milliárd forintalatti, a 3 és 10 milliárd forint közötti és a 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező vállalatok.

A verseny szakmaiságát az összetett metódus és a neves grémium garantálja. 
Az első fordulóban a számokra támaszkodó adatlapok összevetésével kialakul egy shortlist (így van lehetőség összehasonlítani egy textilgyártó céget egy autóipari beszállítóval), majd az adatlapokat kielemző, a verseny szakmai partnereként működő Process Solutions Kft. csapata helyszíni validását végez a gyárakban. A látogatások során a szakértő csapat a beküldött adatokat ellenőrzi és személyes benyomásokat szerez, amelyet aztán egy szakmai grémium előtt prezentál. Az ő segítségükkel születik meg a végső döntés, amelyet egy tavaszi díjátadó gálaest keretében tudnak meg a helyezettek.

Ne maradjon le a versenyről, pályázzon!

Bővebb információ: www.evgyara.hu

GyártásTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[230888] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés