hirdetés
hirdetés

Design Terminal innovációs verseny

Meghosszabbított Mentorprogram

A Design Terminal augusztus 11-ig meghosszabbította a jelentkezési határidőt Mentorprogramjának őszi szemeszterére. 

hirdetés

A Design Terminal egy héttel hosszabban, augusztus 11-ig várja a leginnovatívabb hazai és nemzetközi startupok jelentkezését Mentorprogram őszi szemeszterére, akiknek innovációja valamilyen társadalmi problémára (környezet és fenntarthatóság, egészség és jólét, oktatás és foglalkoztatás, mobilitás) keres megoldást.

A program három hónapja alatt a csapatok fejlesztik vállalkozásukat és azt is elsajátítják, hogyan tudnak együttműködni vállalati partnerekkel. A Design Terminal a termék-, és üzletfejlesztés, a kommunikáció, az értékesítés és a pénzügyi tervezés területén erősíti a csapatokat, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is kapnak tanácsokat a startupok. Mindezek hozzájárulnak, hogy a csapatok projektjei a program végére olyan fejlesztési szakaszba érkezzenek, amelyben készek lehetnek befektetők bevonására.

A program erőssége a startupokat segítő, hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat. A mentorálás során igazi közösség alakul ki, számos workshoppal, négyszemközti mentorálással, közösségépítő programokkal. Emellett a csapatoknak közösségi iroda biztosított, ösztöndíjat kaphatnak, megismerkedhetnek hazai és külföldi befektetőkkel, illetve nagyvállalatokkal. Az előző szemeszterhez hasonlóan, a programba beválogatott női vállalkozók, kismamák és kisgyermekes anyukák, akik egyben startup alapítók, plusz ösztöndíjban részesülnek.

(forrás: Design Terminál/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés