hirdetés
hirdetés

Esemény

Kedvezményes területbérleti díj az Ipar Napjai szakkiállításra

2017-ben május 9-12. között rendezik meg a Mach-Tech és Ipar Napjai szakkiállításokat, amelyekre október 31-ig lehet kedvezményesen jelentkezni. (X)

hirdetés

2015-ben az Ipar Napjai és Mach-Tech nemzetközi kiállítás-együttesen a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában minden eddiginél több, 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Bemutatták többek között napjaink elektronikai, automatizálási, gépipari, robotika, hegesztéstechnikai, energetikai, IT és beszállítóipari újdonságait.

Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett. A gépipar hazai fellegvárába 39 országból 15 ezer látogató érkezett.

A kiállításról készült összefoglaló film itt tekinthető meg: https://youtu.be/ba_pyS-ycBk

14 százalék kedvezmény

Október 31-ig jelentkezhetnek azok a kiállítók, akik igénybe vennék az akár 14 százalékkal kedvezvényesebb területbérleti díjat a jövőre újra megrendezésre kerülő szakkiállításokon, amelyek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakma trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Ipar Napjai 2015 (fotó: Ipar Napjai)
Ipar Napjai 2015 (fotó: Ipar Napjai)

Újdonságok 2017-ben

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, újdonságok kerülnek bevezetésre úgy, mint az új pavilonkiosztás a könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében, valamint az eddigiektől eltérő látogatói beléptetés.

Továbbra is kiemelt tematika – ipar 4.0

A rendezvényen, amely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az ipar 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

Application Zone gyakorlati bemutató

A rendezvényt a gazdag konferenciaprogram mellett idén is a már hagyományosnak mondható Application Zone – gyakorlati bemutató kíséri majd.

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2016. október 31.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(X)

                                                          

 

(forrás: Hungexpo)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés