hirdetés
hirdetés

Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2018

Már csak 12 évünk maradt a cselekvésre?

A Piac & Profit november 21-én ismét megrendezi a Magyar Fenntarthatósági Csúcsot, a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozóját.

hirdetés

A kilencedik Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában idén a technológiák, a digitalizáció által átalakult világunk és a fenntartható fejlődés viszonya áll. Jó-e a világnak a technológia, a digitalizáció uralma? Sok jel arra mutat, hogy az üzleti szektor közvetlen profitérdekével is összefügg a technológiai fejlesztések hatékonyságjavító, az energiafogyasztást visszafogó, a hulladékot újra a termelésben hasznosító eredményeinek kihasználása. A digitális technológiai fejlesztések hatékonysági, üzleti eredményei egyértelműen és látványosan igazolják, hogy a természeti környezet és az üzleti érdek harmóniában van.

Tömeges modellváltás zajlik a gazdaságban globális és helyi szinten is. Kérdés: gyorsabbak lesznek-e a fejlesztésen alapuló üzleti modellváltások, mint a felmelegedés? Rajtunk múlik!

A konferencia fővédnökei, László Ervin világhírű tudós, író, Juhász Árpád geológus és Demcsák Mária az Üzleti Etikai Díj alapítója szerint az üzleti szektor kezében van az egyetlen remény. A zéró szén-dioxid-kibocsátás, az erőforrás-túlhasználat beszüntetése, a hulladékmentes gyártás, az élő környezettel összhangban lévő működés azonnali megkezdése, az élelmiszer-termelés és -fogyasztás teljes átalakulása csak a rohamos technológiai fejlődéssel lehetséges.  

Tényekről és a gazdasági szektor eredményeiről, a reményről szólnak a konferencia hiteles előadói, többet között: Ürge-Vorsatz Diána, Mika János, Hetesi Zsolt, Bőgel György, László Ervin, Faragó Tibor, Dinya László. A technológiai forradalom már kézen fekvő hatásairól sok példát hallhatunk az üzleti szektor szereplőitől.

Résztvevőink, előadóink, beszélgetőpartnereink a tudomány, az oktatás, az üzleti élet, a civil és az üzleti szektor, valamint a kormányzat felelős gondolkodói, cselekvői.

A Magyar Fenntarthatósági Csúcs november 21-én szerdán lesz Budapesten, a Sugár Rendezvénykomplexumban. Részletes program és regisztráció: https://piacesprofit.hu/fenntarthatosagi-csucs-2018/

A programról érdeklődni lehet a +36 (1) 239 – 9597 telefonszámon. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(x)

(forrás: Piac & Profit)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés