hirdetés
hirdetés

Esemény

Különleges pályaművek a Creo-versenyen

A Miskolci Egyetem és a budapesti Műegyetem hallgatója nyerte az országos Creo CAD versenyt.

hirdetés

Az S&T Consulting Hungary Kft. hagyományaihoz híven ebben a tanévben is megrendezte az országos Creo CAD tervezői versenyt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatói számára. Az előző évekhez hasonlóan most is színvonalas pályaműveket és kiélezett küzdelmet hozott a vetélkedő. A verseny három fordulóban zajlott. Az első fordulóban a pályázók az általuk a Creo-val tervezett pályaművel jelentkezhettek a versenyre. Az S&T szakemberei kiválasztották a legjobb terveket, melyeket ezt követően az S&T facebook oldalán publikáltak.

A döntőre az S&T egyik oktatótermében került sor
A döntőre az S&T egyik oktatótermében került sor

A pályaművekre több fórumon keresztül lehetett szavazni a 2. fordulóban. Az itt gyűjtött pontokat a versenyzők továbbvitték a 2014. április 18-án megtartott döntőbe. A döntőben a versenyzőknek sokrétű Creo ismeretekről – komplex modellezés, lemeztervezés, formatervezés, import modellek szerkesztése, végeselemes szimuláció – kellett tanúbizonyságot adniuk.

A feladatok többségének megoldása a kimondottan haladó tervezési módszerek ismeretét is megkövetelte. A versenyzők derekasan helytálltak a megmérettetésben. A végső sorrendet a hozott pontszámok és a döntőben szerzett pontok összessége alakította ki. Mivel holtverseny alakult ki, ezért idén két első helyezettet hirdettek, és így mindkét győztes egy-egy iPad Air boldog tulajdonosa lett.

A verseny helyezettjei

1. helyezettek
Görögh Imre, Miskolci Egyetem, felkészítő tanár: Dr. Velezdi György
Bartalus Dávid, BME, felkészítő tanár: Dr. Piros Attila
 
2. helyezett
Haász Ákos, BME, felkészítő tanár: Farkas Zsolt
 
3. helyezett
Székely András Péter, BME, felkészítő tanár: Farkas Zsolt
 
A 2. és 3. helyezettek ajándékcsomagot, és az összes döntős ezen felül oklevelet és egy-egy 16 GB-os S&T pendrive-ot kapott.
(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cikk[149759] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés