hirdetés
hirdetés

PHARM Connect Kongresszus 2018

Iránytű a gyógyszeripar szereplőinek

A PHARM Connect Kongresszus a kelet-közép-európai gyógyszer- és biotechnológiai ipar meghatározó üzleti eseménye, amelyet kiemelkedő kapcsolatépítő szerepe tett a régió vezető szakmai találkozóhelyévé. 

hirdetés

A kongresszus kiemelt célja, hogy felkutassa a gyógyszeripari és biotechnológiai szektor nyújtotta újdonságokat és üzleti lehetőségeket, ezzel a terület szakembereinek figyelmét felhívja az együttműködés lehetőségére. A szervező TEG évről évre elvárásokat felülmúló megtérülést, immár hetedik éve működő platformot és egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget kínál a résztvevőknek. A régióban egyedülálló esemény 2018. március 13–14-én kerül megrendezésre Európa több mint húsz országából érkező résztvevőkkel exkluzív környezetben, Budapesten.

A kétnapos fórumot több hónapos kutatómunka előzi meg, amelyhez a gyógyszer- és biotechnológiai szektor felkért vezetői és neves előadói, a helyi és regionális szakmai szervezetek, illetve a magyar és a nemzetközi szakmédia nyújt segítséget. Előadásaival naprakész információkkal látja el az ide érkező vállalatok képviselőit, hiszen a prezentációk kitérnek az iparági kutatások tudományos-üzleti eredményeinek vizsgálatára a tervezéstől a termelésig és minőségirányításig. Az idei év meghatározó témakörei a folyamatos gyártás körülményei, a Quality by Design felhasználási lehetőségei, a Six Sigma módszer alkalmazása a laboratóriumi munkában, valamint a 3D-nyomtatási technológia térnyerése a gyógyszergyártártásban.

Üzleti találkozó a 2017-es PHARM Connect Kongresszuson (forrás: PHARM Connect)
Üzleti találkozó a 2017-es PHARM Connect Kongresszuson (forrás: PHARM Connect)

A kongresszus látogatóinak az inspiráló szakmai előadások és előre egyeztetett üzleti találkozók mellett lehetősége nyílik betekinteni a Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpontjának Anyag- és Környezetkémia, valamint Kognitív Idegtudomány és Pszichológia intézetébe, valamint a Meditop Gyógyszeripari Kft. üzemébe, ahol szilárd gyógyszerformák (tabletták, filmtabletták, kapszulák, granulátumok) helyben történő gyártását, illetve csomagolását végzik.

A fentiek tekintetében a PHARM Connect az aktuális iparági trendek megismerésén kívül remek alkalom a szakmai tapasztalatcserére, a kapcsolatépítésre és az együttműködési lehetőségek felkutatására.

Részletes programért látogassa meg a rendezvény weboldalát!: www.pharmconnect.eu

(x)

(forrás: TEG/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés