hirdetés
hirdetés

MAX2020

Ingyenes szakkiállítás: Digitalizáció az autóiparban

A MAX2020 néven a Majosz megrendezi Magyarország első online járműipari szakkiállítását 2020. július 14-17. között. A Majosz Automotive Xhibition látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

hirdetés

Ma nyitotta meg virtuális kapuit Magyarország első online, autóipari expója a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének szervezésében. Az esemény célja a járműipari cégek virtuális összekapcsolása, hiszen a koronavírus-járvány miatt, még mindig nem lehet a fizikai valóságban ilyen méretű rendezvényeket tartani. Az autóipar rendkívül nehéz helyzetben van, az amúgy is kihívásokkal teli korszakban. Kiemelten fontos a folyamatos kapcsolattartás az iparági szereplők között, és erre kiváló lehetőséget biztosít a virtuális szakkiállítás – mondta el Nyírő József, a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének (MAJOSZ) elnöke a kiállítás megnyitóján.

Lehetőség nyílik privát chat alkalmazáson keresztül üzleti- és szakmai kapcsolatépítésre is, így a látogatók gyorsan kaphatnak választ kérdéseikre. A négynapos rendezvényen összesen harminc kiállító vesz részt, míg a látogatók díjmentesen, de a kiállítás honlapján keresztüli regisztráció után tekinthetik meg a programokat.

Regisztrálni ide kattintva is lehet!

 

(forrás: Max2020)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés