hirdetés
hirdetés

Online képzés

Ingyenes hajtásvezérlési webináriumok

A FAULHABER új webes szemináriumsorozatot indít olyan témákról, mint például a hajtásrendszerek zajhatásának fejlesztései, az alkalmazások mélyreható know-howja.

hirdetés

A webes szemináriumok a tudás bővítésének, a szakértőkkel folytatott szemtől szembe megbeszéléseknek, vagy konkrét problémák megoldásának a korszerű eszközei. A FAULHABER ezért webszemináriumokat indít a hajtástechnikával kapcsolatos különféle témákról. Minden webinárt az adott szakterület szakértője vezet, aki a rendelkezésére álló lehetőségekkel minden kérdést megválaszol. A részvétel természetesen ingyenes, és csak egyszeri regisztrációra van szükség.

Mozgásvezérlő és sebességszabályozó webinár

Ez a webes szeminárium mindazok számára ideális, akik többet szeretnének megtudni a FAULHABER Motion Controller-ről – arról a felhasználóbarát, egytengelyes pozíciószabályozóról amelyet a DC motorok, kefe nélküli motorok és a FAULHABER lineáris motorjainak működtetésére fejlesztettek ki. Az előadó többek között a FAULHABER MC V3.0 generáció fejlesztéséért is felelős volt. A webes szeminárium a Motion Manager szoftver élő bemutatásával mutatja be lépésről lépésre a FAULHABER Motion Controller (MC V2.5 / MC V3.0) tipikus beállítását, valamint további információkat nyújt a testreszabási lehetőségekről és a megfelelő alkatrészek kiválasztásának módjáról. A résztvevőknek egyedülálló lehetőségük van arra, hogy FAULHABER sebesség- és mozgásszabályozókat érintő minden műszaki kérdést a témakör abszolút szakértőjével beszélhessék meg.

A hajtásrendszerek zajhatásának fejlesztései

A webes szeminárium a vibráció alapjaitól, rezonancia útvonalitól kezdve fedi le a zajok és rezgések szubjektív érzékelését. Együtt tárjuk fel a mechanikus rezgések lehetséges okait egy hajtásrendszerben, megvizsgáljuk a megfelelő mérőműszereket, és megtanuljuk, hogyan kell felhasználni a mérési adatokat a zajok okainak meghatározásához. A webinár során a szakember feltárja a zajcsökkentés legjobb módszereit is.

Az aktuális webes szemináriumokról, a tartalomról, az időpontokról és a regisztráció lehetőségeiről a webinár oldalán található további információ – az események sora a jövőben tovább bővül majd.

(forrás: Faulhaber)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés