hirdetés
hirdetés

Translog Connect

Idén is naprakész témák a szakmának

November 25–26-án immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a kelet-közép-európai régió legfontosabb logisztikai és ellátásilánc-menedzsment találkozója, a Translog Connect kongresszus a Corinthia Grand Hotel Royalban, Budapest szívében.

hirdetés

A mintegy félezer iparági döntéshozó idén is azért vesz részt a rendezvényen, hogy a két nap alatt számos személyes üzleti találkozó részese lehessen az általa kiválasztott partnerekkel, rálátását nyerjen a piac újdonságaira, és megoldást találjon a legsürgetőbb kihívásokra.

A Translog Connect konferencián olyan neves cégek vezetői adnak elő, mint a Mercedes-Benz, a Škoda, a Mahle, a Lafarge, a Daikin, az Unilever, a Danone vagy a Tesco. A prezentációkban többek között szó lesz a logisztikai tendereztetésről, a beszállítók kiválasztásáról és ezzel párhuzamosan a vevőkkel való együttműködésről, az ellátási lánc hatékonysága és a vevői elégedettség növeléséről.

A vitafórum egyik meghívottja, Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár beszélget más szakmabeliekkel arról, hogyan integrálhatók a munkaerőpaci igények a felsőoktatási képzésekkel. A látogatóknak ezen kívül lehetőségük nyílik ellátogatni a Mercedes-Benz, az Unilever és a visszapillantó tükröket előállító SMR gyárába is. A szolgáltatószektorból felvonuló cégek skáláját a C.H. Robinson, a CHEP, a Com-Forth, a Containerships, a DB Schenker, a DSV, a Duisport, az Ekol Logistics, a FedEx, a Fiege, a Gebrüder Weiss, a Kühne+Nagel, a Liegl & Dachser, a Linde, a Manhattan Associates, az OMV, a Prévost és a Raben Group színesítik.

A szakmai zsűri idén másodszorra osztja ki a Kelet-Közép-Európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Díjat, értékelve ezzel a versenyző gyártó- és beszállítócégek innovatív projektjeit. Jelentkezni október elsejéig lehet, a győzteseknek pedig lehetőségük nyílik a kongresszus keretein belül pályázatuk bemutatására. Arról, hogy a résztvevők egyetlen perce se teljen kihasználatlanul, a nagy sikernek örvendő online találkozótervező (meeting scheduler) gondoskodik, amelynek segítségével mindenki előre el tudja készíteni saját időbeosztását, és egyeztetni tudja személyes üzleti találkozóit. További információkért látogassa meg a rendezvény honlapját

(forrás: TEG)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés