hirdetés
hirdetés

Hiánypótló ipar 4.0 konferenciát ajánlunk

Naprakész információkat szerezhet az elektronika, az automatizáció, a digitális átalakulás, az AI, az IoT témakörökben, tehát a konferencia és kiállítás az ipar 4.0 jegyében zajlik. 

hirdetés

A három nap alatt összesen 23 előadás hangzik el neves hazai és külföldi szakemberek prezentálásában az ipar 4.0 és a digitális transzformáció jegyében. A részletes konferencia program, idekattintva az Electrosub olalán érhető el.

A BME Ipar 4.0 Technológiai Központ bemutatóján a Festo, a Baluff, az Autsoft, a Knorr Bremse/Vasúti járműrendszerek szcenáriói tekinthetők meg, interaktív betekintés nyújtva az ipari digitalizációban rejlő lehetőségekbe.

 A GyártásTrend szerkesztősége részéről, kifejezetten érdeklődünk – azon túl, hogy újságíró kollégáink két szekciót is moderálnak – a BME Villamosmérnöki és Informatikai karának tanszékvezetője, dr. Charaf Hassan előadása iránt, amely egy új szakmáról, a digital coach képzésről szól. Természetesen a humán témákon túl a technológiai innovációk, az új technológiák integrálhatósága is izgalmas tematikát nyújtanak. Az IoT-infrastruktúrához illeszkedő adatvizualizációs lehetőségekről pédául Pocsarovszky Károly internetkutató vállalat szakértője beszél. De olyan iparági kérdésekbe is belemennek az előadók, amelyek többek között arra keresik a választ, hogy melyek az elektronikai alkatrészek hiányának hatásai a kis és közepes beültető cégek életében. Érdemes szemezgetni a programkínálatból

A konferenciához kapcsolódó kiállítás standjain bemutatott termékek, szolgáltatások szorosan köthetők az előadások témáihoz. Nem kell a kávészünet pillanatát megragadni, a kiállítók 3 napon keresztül rendelkezésre állnak, hogy feleljenek kérdéseikre és megoldást kínáljanak egyedi problémáikra.

Az Electrosub Konferencia és Kiállítás 2021. szeptember 28-30-a között várja látogatóit naponta 9-től 16 óráig a Lurdy Ház Konferencia és Rendezvénytermében.

(forrás: ElectroSub/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés