hirdetés
hirdetés

Esemény

Gyártásütemezési és -tervezési szakmai nap

A Preactor világszerte az egyik leginkább elterjedt termeléstervezési és -ütemezési rendszer, amely lefedi mind a hosszú, mind pedig a rövid távú finom tervezést.

hirdetés

A GraphIT Kft. a digitális gyártás területén a Siemens termelésütemezési megoldásával, a Preactor rendszerrel bővítette portfolióját, amelyet a nagyközönség számára először a Preduction rendezvényen mutat be. A Simatic IT Preactor APS egy komplett gyártástervező és -ütemező csomag, amely egyaránt megfelel a kis-, a közepes és a nagyvállalatok igényeinek. A gyártási folyamatok szinkronizálásának köszönhetően fokozott átláthatóságot és ellenőrizhetőséget biztosít az erőforrások jobb kihasználtsága és a pontos szállítás érdekében, miközben csökkenti a készletszinteket és a selejtet. A rendszer része a Siemens Manufacturing Operations Management (MOM) szoftverportfoliójának.

Preactor termelésütemezési megoldás (forrás: GraphIT)
Preactor termelésütemezési megoldás (forrás: GraphIT)

A szeptember 12-ére szervezett Preduction rendezvény a fentiek mellett betekintést nyújt a gyártási és logisztikai folyamatok fejlesztésére, tervezésére szolgáló Plant Simulation rendszerbe is. A két szoftver együttesen lefedi a gyártási folyamatok előzetes tervezését, a hosszú távú kapacitástervezést és a napi szintű termeléstámogatást, -tervezést.

További részletek és regisztráció itt található.

(forrás: GraphIT/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés