hirdetés
hirdetés

Konferencia

Fókuszban az okosgyár

Az S&T Focus Okosgyár címen rendezvényt szervez, amelynek célja a legkorszerűbb ipari digitalizációs szoftverek, megoldások ismertetése, a legjobb ipari gyakorlatok megosztása és a kapcsolatteremtés elősegítése az ipar meghatározó szereplői között. 

hirdetés

Az S&T Consulting Hungary Kft. információ-tecnológiai tanácsadást, IT-megoldások és szolgáltatások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál partnereinek. A Budapest Kongresszusi Központban rendezett konferenciára elsősorban az ipari cégek és műszaki oktatási intézmények közép- és felsővezetőit várják a gyártás, robotika, szimuláció, termékfejlesztés a -szervizelés, karbantartás, kereskedelem és logisztika területéről.

Az ipar 4.0 az utóbbi évtizedek legnagyobb átalakulását jelenti. Ez a transzformáció nem valósítható meg az arra felkészült emberek – People 4.0 – nélkül. Annak érdekében, hogy elősegítsék a felkészülést, a rendezvényen ünnepélyesen elindítják az S&T University 4.0 Programot, amelynek keretében ipari áron számolva több milliárd forint értékű ipari digitalizációs szoftvercsomagot ad át az S&T Consulting Hungary Kft. magyar egyetemeknek díjmentesen.

A részletes programot és a díjmentes részvételt biztosító jelentkezést az S&T weboldalán lehet elérni. A délelőtti program főleg a fent említett S&T University 4.0 Program részletes ismertetésére fókuszál, illetve olyan esettanulmányokra, amelyek bemutatják a gyakorlati tapasztalatokat az átláthatóbb, kontrollált gyártás, automatizált tervezés, végrehajtás területéről. A délutáni előadások a Visual Components – modern gyár- és robotszimulációs rendszer – bemutatásával kezdődik, majd újabb jó gyakorlatokat mutatnak be olyan vállalatok képviselői, ahol már elkezdődtek a digitalizációs folyamatok.

(forrás: S&T/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés