hirdetés
hirdetés

Pályázat

Február 12-ig lehet pályázni az Innovációs Nagydíjra

A 28. Magyar Innovációs Nagydíjra, olyan cégek jelentkezését várják, amelyek 2019-ben jelentős üzleti eredményt értek el valamilyen innováció megvalósításával, értékesítésével és alkalmazásával.

hirdetés

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) ügyvezető igazgatója, Antos László hozzátette: az elismeréseket 2020. márciusában adják át. A Magyar Innovációs Nagydíj mellett ipari, informatikai, agrár és környezetvédelmi innovációs díjat is odaítélnek, valamint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal díját is átadják majd. A legeredményesebb, 2017. január 1-je után alapított innovatív startup vállalkozás pedig a Valor Hungariae Zrt. és a Magyar Innovációs Szövetség díját nyeri el.

Lepsényi István, a MISZ-szel együttműködő Valor Hungariae Zrt. vezérigazgatója a magyarországi innovatív ágazatok közül az orvosi műszergyártást, a precíziós mezőgazdaságot, az informatikát és az építőiparban megjelenő új ötleteket emelte ki és azt mondta, cégének feladata az új ötletek ágazattól független felkarolása.

A 2019. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további, összesen hét kategóriában kaphatnak díjat:

  • 2019. évi Ipari Innovációs Díj
  • 2019. évi Informatikai Innovációs Díj
  • 2019. évi Agrár Innovációs Díj
  • 2019. évi Környezetvédelmi Innovációs Díj
  • Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja
  • "Alapkutatástól a piacig" 2019. évi Innovációs Díj (NKFIH).
(forrás: MTI/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés