hirdetés
hirdetés

GyártásTrend webinár

Factory Insight – II. rész: Autóipari technológiák a válság után

Bemutatjuk a GyártásTrend webinárjának második részét, amelyben az autóipari technológiákkal foglalkozunk.

hirdetés

Egy hónapig ingyenesen letölthető webinárjainkon az újrakezdést támogató technológiákat járjuk körül. Az első részben a folyamatinnovációval, távfelügyeleti megoldásokkal foglalkoztunk az ipar 4.0 tükrében. Szakértőink olyan ipar 4.0-alkalmazásokat mutattak be előadásaikban, melyek bevezetésével sikeresen reagálhatnak az iparvállalatok a különböző válságjelenségekre.

Webinárunk második részében az autóipari technológiákat vizsgáljuk meg a válság szempontjából. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a válság után milyen technológiai újdonságok segíthetik a gyártási, vállalati folyamatok optimalizálását, illetve technológiai szempontból milyen trendek ellensúlyozhatják a várhatóan tartós keresletcsökkenést az autóiparban.

Felkért előadóink közül Várkonyi Gábor, autóipari szakértő a digitalizáció és az automatizáció szerepét taglalja a legfrissebb autópiaci trendek mellett. Míg Jesper Sonne Thimsen, a Mobile Industrial Robots (MiR) Közép- és Kelet-Európai régiójának értékesítési vezetője a vállalat kollaboratív mobil robotjait mutatja be, illetve elmondja, hogy a MiR teljes körű szolgáltatása hogyan teremt értéket a gyártó vállalatok számára, különös tekintettel az autóipari cégekre.

Csatlakozzon hozzánk a virtuális térben, és hallgassa meg gondolatébresztőnek szánt előadásainkat a szakértők véleménye, prognózisai, illetve céges szakemberek bemutatói alapján!

A linkre kattintva regisztráció után elérhetők a szakmai anyagok 2020. augusztus 1-ig.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés