hirdetés
hirdetés

Verseny

Ezek a cégek versenyeznek az Év Gyára 2016 díjakért

Kialakult az Év Gyára versenyre pályázók shortlistje, most a helyszíni értékelés zajlik. A versenyben lévő cégek között pneumatikai, gyógyszer- és repülőgépgyártó, de gyapjú- és tollfeldolgozó is szerepel. A személyes auditálást a zsűri véleményezése követi, a végső eredményhirdetés május 5-én lesz.

hirdetés

Továbbra is nagy a küzdelem az Év Gyára 2016 verseny díjaiért. Az összetett díjra azok a vállalatok a legesélyesebbek, amelyek több kategóriában is a shortlistre kerültek, és legalább egy kategóriában az első helyen végeztek.

A shortlisten szereplő cégek alfabetikus sorrendben: 

A-Plast Kft.

Adu Alba Kft.

Aventics Hungary Kft.

Chinoin Zrt.

Gia Form Kft.

Kiskun Meridián Zrt.

Magnus Aircraft Zrt.

Naturtex Kft.

A verseny jelenleg zajló szakaszában a pályázatot meghirdető PPH Media szakmai partnere, a Process Solutions Group (PS) csapata személyes validálást végez a kiválasztott vállalatoknál, különös tekintettel a pályázott kategóriákban zajló folyamatokra. Ezt követően az eredményeket a szakértő zsűri előtt prezentálja, amely véleményezésével kialakul a végső eredmény. A győzteseket idén is egy gálaest keretében hirdeti ki kiadónk május 5-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban.

Január 6-a volt a meghosszabbított határideje az idén második alkalommal meghirdetett Év Gyára 2016 versenyre benyújtható pályázatoknak, amelyre bármely iparágból jelentkezhettek a magyarországi gyártó egységgel rendelkező vállalatok. Az Év Gyára 2016 díjat az éves nettó árbevétel alapján három kategóriában osztja ki a versenyt meghirdető, a GyártásTrend Magazint is kiadó PPH Média kiadó vállalat.

A 2015 legjobb gyára díjakat az SMR Hungary Kft., a Magnetec-Hungarn Kft., illetve a Prospera Europe Kft. nyerte el.  

Kövesse figyelemmel az eseményeket a verseny hivatalos oldalán: www.evgyara.hu.

(forrás: GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés