hirdetés
hirdetés

Electrosub, őszre halasztva

Tekintettel a járványügyi helyzet rosszabbodására, az ezáltal kialakult bizonytalanságra és az egészségügyi kockázatra, az eredetileg jövő áprilisra tervezett Electrosub Konferencia és Kiállítás megrendezését őszre halasztják. Az eddigi visszajelzések érvényben maradnak.

hirdetés

A halasztást a szervezők azért tartják szükségesnek, mert valamennyi partnerük és vendégük részére biztonságos körülményeket és a megszokott színvonalat szeretnének biztosítani.

Az őszi rendezést illetően bizakodók és továbbra is elkötelezettek egy hasznos és hatékony szakmai és üzleti fórum szervezésében az elektronikai ipar és az ipar 4.0 köré szerveződő iparágak piaci szereplői és potenciális partnerei számára, amire továbbra is nagy igény mutatkozik.

Az új időpontról és a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb fontos információkról az Electrosub honlapján lehet tájékozódni, amin keresztül közvetlen kapcsolatfelvételre is lehetőség van. Az Electrosub szervező team minden régi partnerének és az újonnan érdeklődőknek egészségük megőrzését, hatékony járvány kezelést, és zökkenőmentes üzleti tevékenységet kíván.

 

(forrás: ElectroSub/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés